Stíhací letouny, letecká válka
|
|
---|---|
Marseill napsal v č. 4537: "Jak jsem měl tolik věcí vtěsnat do jedné ankety ." ale, žes tam dal 3x Fokouše... Udělej to na kola. Udělej Ankety třeba 3 a po nějaké době 2 nejlepší postoupí do jedné. |
|
|
|
Podle ankety se rozhodně pozná, které letadlo je nejlepší, To je jednoznačné. Myslím, že podobným způsobem se u nás občas rozhoduje i na ministerstvu obrany | |
|
|
karaya1 napsal v č. 4536: Jak jsem měl tolik věcí vtěsnat do jedné ankety . "Marseill: docela zajímavé, míchat do toho B-36 A trochu mi v Tvé anketě chybí Britové, Rusové a US palubní stíhačky..." |
|
|
|
Marseill: docela zajímavé, míchat do toho B-36 A trochu mi v Tvé anketě chybí Britové, Rusové a US palubní stíhačky... A pokus se, já se pokusím za týden |
|
|
|
Udělal jsem anketu "Nejlepší letadlo". Hlasujte a uvidíme které letadlo s těch co jsme nejvíce tady zmiňovali je nejlepší. | |
|
|
karaya1 napsal v č. 4532: No pokusím se, ale nezaručuji, že to bude bez chyb. "Btw neměl by to spíše udělat Marseill, velký obdivovatel Ta 152..? |
|
|
|
Nevím, kdo si s tím (4528) začal.. Btw neměl by to spíše udělat Marseill, velký obdivovatel Ta 152..? |
|
|
|
Algy: za týden jako na koni | |
|
|
No šeredný letadlo to rozhodně neni, ale na tohle je tady už jiný téma. | |
|
|
Kolika z vás se Ta 152 líbý??? | |
|
|
karaya1 diky za ten seznam firem co vyrabely marseillovi te acka152 | |
|
|
karaya1 napsal v č. 4517: Až budu mit čas tak se do toho pustím. Ale jestli něco máš už teď... " Kralik: hledej, šmudlo " |
|
|
|
Algy: Na B-36 se pracuje, bude, neboj :o) Počet pravděpodobnosti... Ve středu ráno jedu do Prahy, ráje matfyzáků, prodebatuji svoje vývody s někým, kdo to opravdu studuje :o))) A mejl.. Hmm, doufám, že Ti zítra v pozdních večerních hodinách dojde další :o))) |
|
|
|
Ta 152 byla skutečně vyráběna v těchto závodech: Focke-Wulf, Sorau: protoypy (W.Nr. 110 006 — 110 026) Focke-Wulf, Chotěbuz: Ta 152H (W.Nr. 150 001 — 150 037; 150 160 — 150 168) ATG, Lepizig: Ta 152C-1 (W.Nr. 830 000, 920 000) Siebel, Halle: Ta 152C-1 (W.Nr. 360 000, 440 000) Ve zbytku továren se výroba pouze připravovala: Focke-Wulf, Brémy; AGO, Herlsben; Fieseler, Kassel; Erla, Leipzig; Gotha Waggonfabrik, Gotha; Mimetall, Erfurt; Norddeutsche Dornier Werke, Wismar; Roland, Leipzig; Blohm & Voss; Lufthansa, Praha (!) |
|
|
|
ktera firma(zavod) vyrabel ty marseillovi slavny Ta-152??? | |
|
|
Marseill (4506): Ještě že tam je to slovíčko „skoro“...Ta 152H byl skoro stejný jako Fw 190D. Letajici taliře? Jeden diskutující na jiném fóru to trefně vystihl, řka
Jediné talíře, které Němci měli, byly ty pod jejich hrnky
Kralik: hledej, šmudlo |
|
|
|
Panzer napsal v č. 4510: To je svatá pravda . "on by se i rad pouzival ale chyba byla v tom ze se vyvijel v katastrofalnich podminkach konce valky a nedostatkem materialu a pohonnych hmot" |
|
|
|
Kralik napsal v č. 4514: tak vytvor ja se rad pripojim "Já bych spíš uvítal stránky taky o projektech druhé strany" |
|
|
|
Panzer napsal v č. 4512: Já bych spíš uvítal stránky taky o projektech druhé strany. " www.luft46.com" |
|
|
|
nejaky podobny blbosti sou i na nacismus.mysteria.cz |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII ve vzduchu
- > Stíhací letouny, letecká válka