Stíhací letouny, letecká válka
|
|
---|---|
Dzin napsal v č. 4608: no tak dobrá. a co se bavit o určitých typech letadel??????? "Algernon: Já myslím, že spolu s tím druhým, je." |
|
|
|
Algernon: Já myslím, že spolu s tím druhým, je. | |
|
|
El Scorpio napsal v č. 4606: Lepší když jsou čtyři kanony. "rozhodne.... treba raze malyho kalibru mohou slouzit k nastrelovani... podle me jak uz sem psal je idealni ( byl sem red baret) 2x20mm a nekolik 12,7mm" |
|
|
|
Algernon: (4602) Jasně a ideální výzbroj je podle mě taková, jakou jsem psal. Tedy ten druhý odstavec už dá zabrat. :o))) Pokud jsem tedy pochopil hlavní myšlenku, atk rozdíl balistických vlastností neni nějak tregický, aby byl na závadu. |
|
|
|
Podle mého názoru je dobré mít ve výzbroji kanony ráže 20 mm (ať už MG 151/20 či Hispana), ale na druhou stranu se mi prostě líbí výzbroj Mustanga. Baterie šesti velkorážných kulometů s relativně vysokou zásobou střeliva (1880 ks — po 400 na vnitřní hlavně a po 270 na zbývající čtyři) na protivníky P-51 stačila... A co umístění? Křídla, kořeny křídla, nad motorem, v kuželu vrtule..? Aneb věčný problém balistiky, seřízení na sestřel v určitém místě etc :o) Btw, red_baret & Marseill: vaše „debaty“ o délce několika málo slov si prosím nechte na osobní setkání (neboť se evidentně znáte)... |
|
|
|
Marseill napsal v č. 4598: taky "A co Bf 109K" |
|
|
|
red_baret napsal v č. 4597: A co Bf 109K "beznadejne zastaralej" |
|
|
|
Marseill napsal v č. 4596: beznadejne zastaralej "A co třeba Bf 109, jakej máš na něj názor???????" |
|
|
|
A co třeba Bf 109, jakej máš na něj názor??????? | |
|
|
Marseill napsal v č. 4594: "No ,třeba by to nebouchlo , ale spíše nefungovalo" nooo..... |
|
|
|
red_baret napsal v č. 4593: No ,třeba by to nebouchlo , ale spíše nefungovalo "no a ... ja sem takovej alchymista.... treba by to bouchlo " |
|
|
|
Marseill napsal v č. 4591: no a ... ja sem takovej alchymista.... treba by to bouchlo "Vždť to nejsou letecké motory" |
|
|
|
Algernon: (4573) Jo, případně i Jaky. Rozdíly nejsou nijak tragické či zásadní. |
|
|
|
red_baret napsal v č. 4590: Vždť to nejsou letecké motory. "red_baret napsal v č. 4589: "treba by to litalo" nebo motor praga eph" |
|
|
|
red_baret napsal v č. 4589: nebo motor praga eph "treba by to litalo" |
|
|
|
Marseill napsal v č. 4588: treba by to litalo "To myslíš vážně???????????" |
|
|
|
red_baret napsal v č. 4587: To myslíš vážně??????????? "no samozrejme.... ja bych jim dal motor tiger2... a hotovo " |
|
|
|
Marseill napsal v č. 4586: no samozrejme.... ja bych jim dal motor tiger2... a hotovo "No to je samozřejmé. Proto by se musel zvíšit výkon jejich motorů" |
|
|
|
red_baret napsal v č. 4585: No to je samozřejmé. Proto by se musel zvíšit výkon jejich motorů "a tezsi" |
|
|
|
Marseill napsal v č. 4584: a tezsi "o to jo. Kdyby měli takové kanóny všechna německá letadla tak by byli mnohem účinější." |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII ve vzduchu
- > Stíhací letouny, letecká válka