Stíhací letouny, letecká válka
|
|
---|---|
DG: tak smelo začni o tých mojich nerestiach, zjavne ma poznáš lepšie ako ja sám... | |
|
|
SK napsal v č. 5450: Mám si snad kazit náladu teorií, která zavání tím, že kdyby platila, tak jsou ztráty LW vs USAAF 1:1? "skús si prečítať čo som napísal v 5443 až dokonca..." |
|
|
|
DG 5445: skús si prečítať čo som napísal v 5443 až dokonca... | |
|
|
SK napsal v č. 5446: Až přestaneš psát peachoviny a neustále překrucovat to co jsem napsal, pak se také nebudu zmiňovat o tvých neřestech, popř. výdobytcích slovenské technologie "nejde len o kozie mlieko...ide o štýl akym tu (a nielen ty) vystupuješ..." |
|
|
|
A 5444: -no vhľadom na to, že Dzin spomenul Jak-3 či La-7 tak prítomnosť P-39 je akosik bezvýznamná... |
|
|
|
DG 5442: nejde len o kozie mlieko...ide o štýl akym tu (a nielen ty) vystupuješ... | |
|
|
SK napsal v č. 5443: Pokud něco nezaostává, tak je to logicky na stejné úrovni. Pokud chceš pokračovat v tomto duchu, tak se nezbývá než trpce pousmát... "Ja netvrdím, že 109K je absolutnou špičkou, ale myslím si o nej, že nezaostávala za protivníkovími strojmi tak, aby sa o nej dalo tvrdiť že je "shit"... " |
|
|
|
Dzin 5438: - aj napr. v 7000 m? DG 5439: - a ja sa tak tvárim? Ja netvrdím, že 109K je absolutnou špičkou, ale myslím si o nej, že nezaostávala za protivníkovími strojmi tak, aby sa o nej dalo tvrdiť že je "shit"... Uznávam, že napr. Spit. Mk.XIV či P-51D,H boli lepšie ale nemali nad 109K až takú prevahu aby sa dal očakávať jednoznačný výsledok súboja medzi nimi... |
|
|
|
SK napsal v č. 5440: Ty mi vykládej něco o slušnosti, pane moderátore. Zejména o slušnosti nevstupovat do cizího problému nebo se neohánět cizím jménem..."prosím v hraniciach slušnosti - hádam to zvládneš aj ty keď to zvládnu (až na výnimky) ostatní... " Mimochodem co je neslušného na Borovičce nebo kozím mléku? |
|
|
|
DG 5436: prosím v hraniciach slušnosti - hádam to zvládneš aj ty keď to zvládnu (až na výnimky) ostatní... | |
|
|
SK napsal v č. 5437: Já se snad tvářím, jako že Bf 109 K je über alles?
"ty si to iste všetko prešiel, preštudoval, že? No zaujíma ma, ktoré múzeá si navštívil čo sa týkajú sovietskej techniky, akú literatúru si čítal o kvalite sovietskej výroby, a pod."
SK napsal v č. 5437: no ty tedy rozhodně "pravdu máš, nestíham...inak na dnes je toho tu už dosť, ako spomínal Kreon frontu sme trochu oživili... " |
|
|
|
Tom: (5435) SK: Fajn, tak klidně přejdeme na La-7 nebo Jak-3. Potom bych klidně vsadil na oba tyto stroje proti Bf 109K. |
|
|
|
DG 5432: ty si to iste všetko prešiel, preštudoval, že? No zaujíma ma, ktoré múzeá si navštívil čo sa týkajú sovietskej techniky, akú literatúru si čítal o kvalite sovietskej výroby, a pod. 5433: pravdu máš, nestíham...inak na dnes je toho tu už dosť, ako spomínal Kreon frontu sme trochu oživili... |
|
|
|
SK napsal v č. 5434: A zase ta paměť, asi to dělá ta Borovička a kozí mléko...
"bavili sme sa o východnej fronte...teda pochybujem, že by sa nemci stretávali iba s na západe vyrobenými strojmi... "
SK napsal v č. 5417:
"rád by som ťa videl za kniplom p-39 ako si to ženieš proti Bf 109K... "
DG napsal v č. 5421: "rád bych tě viděl za kniplem Bf 109 K, pos.aného až za ušima jestli ti v následujícím manévrovém boji vydrží ersatz materiál, z kterého to je vyrobené" |
|
|
|
A 5428: - nie preto som sa na to pýtal "experta"... DG 5429: bavili sme sa o východnej fronte...teda pochybujem, že by sa nemci stretávali iba s na západe vyrobenými strojmi... |
|
|
|
Pánové, doporučuji přibrzdit. Příspěvků sice přibývá, ale SK nějak nestačí odpovídat | |
|
|
SK napsal v č. 5428: Co kdybys vylezl ze salaše a šel si projít nějaká muzea, pokud možno letecká. Pak zkus objednat nějakou literaturu zabývající se ekonomickou stránkou německa v letech 44-45, zejména co se týče dodávek strategických surovin. No a zakonči to literaturou technickou, aneb z čeho se vyrábí stroj jako letadlo, popř. co je třeba k sestrojení spolehlivého a výkonného motoru... "máš na to aj nejaký dôkaz alebo nie?" |
|
|
|
SK: Nebo tam, já to četl už docela dávno a z hlavy mi to vypadlo. | |
|
|
SK napsal v č. 5425: Airacobra je východní stroj? Jasně, z pohledu obyvatele Chabarovsku zcela jistě... "myslíš, že východné stroji boli vyrábané kvalitnejšie?" |
|
|
|
A 5426: - máš na to aj nejaký dôkaz alebo nie? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII ve vzduchu
- > Stíhací letouny, letecká válka