Stíhací letouny, letecká válka
|
|
---|---|
Algernon napsal v č. 6305: je to trochu mimo, ale vies ze jet A-1 (palivo do turbofanov) zmiesana s niecim neviem presne s cim sa da pouzit do dieselovych motorov "Popř. paliva pro auta v meziválečných letech (víte někdo, jak se přidávaly „oktany“ před tím, než se přišlo na to, co „umí“ TEL..?), či alkoholová paliva (líh či lihobenzínové směsi), třeba u plochodrážních motorek (ale taky Jižní Amerika)… :o)))" |
|
|
|
Dzin napsala v č. 6306: myslím, že to nebol problém len P-39, ale i ostatných západných strojov v SSSR... "To už by jsme mohli diskutovat o P-39 ve službách SSSR a o otm, proč měli nižší výkony, než udávala americká strana..." |
|
|
|
Dzin: tak tos řádně p****l... . Chápu že se chceš bavit o P-39, vždyť na těch tvých rozpadajících se překližkách taky není nic k povídání.. |
|
|
|
To už by jsme mohli diskutovat o P-39 ve službách SSSR a o otm, proč měli nižší výkony, než udávala americká strana... :o) | |
|
|
Algy: Prosímtě a co na tom chceš pomlouvat? I to pomlouvání je ztráta času. Jak se řiká, tohle letadlo se haní samo, takže pomlouvat ho je jen klasické nošení dříví do lesa. :o))) | |
|
|
Jo, souhlasím. | |
|
|
A nebo prodat licenci? Teoreticky by to asi šlo... | |
|
|
Však to jsem myslel, že už byly vlastně zbytečné a neperspektivní. Ale Spiteful (nebo Seafang?) posloužil alespoň jako základ pro Atackera. Nicméně ten MB-5 byl opravdový krasavec! |
|
|
|
Asi něco jako Spiteful/Seafang. Výborné, ale pozdě... | |
|
|
Proč se vůbec MB-5 nevyráběl? Dříve se psalo o zamezení tomu od konkurence (Supermarine, Hawker), ale byla válka, tak nevím...byl, co vím, prakticky dotažený, stačilo rozjet výrobu. Nebo ne? | |
|
|
Nemohu než si dát rejpavou....tím MB-5 asi nemyslíte podavač papírů od Minolty? | |
|
|
Jasne, Tempest Mk.IV. Sorry, ze jsem to nenapsal jasne.... MB-5 - tak ten je fakt peknej. |
|
|
|
Zajimava je i zastavba Griffonu 61 se ctyrlistou vrtuli. | |
|
|
Algernon: tak se mi do rukou dostalo nějaké info o Hawker Fury s motorem Sabre. Docela slušný žihadlo vzhledově témeř jako FW 190. | |
|
|
To jsem si nevšiml, musím doma kouknout na fotky. | |
|
|
U nás ne, ale existuje kniha od H.Sakaidy - B-29 Hunters of JAAF. Cena cca 600,- . | |
|
|
Při četbě Sakaie mě napadlo, že zatímco německá esa specializující se na B-17 jsou docela známá, ohledně japonských letců bojujících proti B-29, toho u nás moc publikováno nebylo... Nemá někdo více informací? | |
|
|
to Bonhart: ??????? CO tím chtěl básník říci? | |
|
|
To byl už Lincoln I a ne Lancaster - i když Lincolny byly vlastně jen větší Lancastery | |
|
|
to Algernon: NMěkde jsem také četl, že ke konci války měly Lancastry v zadní věži už velkorážné kulomety (nevím jestli nešlo o přestavbu s věží z Liberatora)a radiolokační zaměřovače... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII ve vzduchu
- > Stíhací letouny, letecká válka