Září 1938 - měli jsme se bránit?
|
|
---|---|
Eagle napsal v č. 1748: My už tě chápem . "Musíš pochopit že já mám tendenci všechno posuzovat podle stavu letectva." |
|
|
|
Brunner: 1746. Proč se směješ ? | |
|
|
Enigma:To bychom mohli takhle psát o celé státní struktůře.. | |
|
|
BRUNNER: Musíš pochopit že já mám tendenci všechno posuzovat podle stavu letectva. | |
|
|
1. zastaralá technika ( většina ze SSSR, dnes již nejsou náhradní díly) 2. nehospodárné nakládáni s penězi ( Inovace kasáren za miliony, které byly posléze stejně zavřeny) 3. nadbytečnost kasáren ( Tvrdík začal silně kasárna redukovat ) + |
|
|
|
Eagle:Kolik pak šlo financí do armády tenkrát(na ůkor všeho)a kolik teď,a proč,že?! | |
|
|
david gore napsal v č. 1742: Tak to je nás víc! "Tak to jsi mě pobavil" |
|
|
|
To nevím. Jak to šlapalo. Já jsem se jen podíval na to kolik jsme měli ledadel před 89. A kolik jich je teď. | |
|
|
Eagle napsal v č. 1739: Kolik ti bylo,že to tak posoudíš?Za komoušů si šlapal akorát ve frontách na Mončičáky! "Jo za komoušů to šlapalo, " |
|
|
|
Enigma napsal v č. 1734: Jo za komoušů to šlapalo, ale mělo to jeden háček. Celá společnost v té době vydělávala vlastně jen na armádu. Cílem komoušů byla asi jen armáda. Protože to bylo jediný co bylo v přijatelným stavu. "Omyl. Dle mého soudu ( a to nemám komunisty vůbec rád ) to za jejich režimu šlapalo lépe a armáda měla mnohem větší respekt než dnes!" |
|
|
|
Enigma napsal v č. 1734: Tak to je vrchol,děláš si srandu,dva roky na vojně dělali armádě opravdu vysoký kredit . "to za jejich režimu šlapalo lépe a armáda měla mnohem větší respekt než dnes!" |
|
|
|
Enigma napsal v č. 1732: Bohužel. Ale na její učet se dobře bavíme. "Naše armáda má bezesporu hodně kladů, nicméně záporů je podle mě více!" |
|
|
|
Enigma napsal v č. 1732: Tady to bylo psáno,asi pod jiným úmyslem... "Nemohou za to kde se narodili. Sloužit v cizí armádě je trestný čin" |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 1731: Omyl. Dle mého soudu ( a to nemám komunisty vůbec rád ) to za jejich režimu šlapalo lépe a armáda měla mnohem větší respekt než dnes! "Ten obraz,ktorý tu Enigma vykreslil zodpovedá skôr stavu pred rokom 89." |
|
|
|
Enigma napsal v č. 1732: Tak to si poslechnu?! "Naše armáda má bezesporu hodně kladů, nicméně záporů je podle mě více!" |
|
|
|
Eagle napsal v č. 1730: Nemohou za to kde se narodili. Sloužit v cizí armádě je trestný čin!
"Je fakt, placení jsou dobře, ale v jiných armádách mnohem líp."
Eagle napsal v č. 1730: "To ukazuje že i armáda bez peněz může mít něco na světové úrovni." Právě do těchto odvětví plyne hodně peněz!I proto ta kvalita! Naše armáda má bezesporu hodně kladů, nicméně záporů je podle mě více! |
|
|
|
Enigma napsal v č. 1727: Je fakt, placení jsou dobře, ale v jiných armádách mnohem líp. A v akcích na které byli vysláni si vedli výborně. To ukazuje že i armáda bez peněz může mít něco na světové úrovni. "Zdravotníci a chemici jsou velice slušně placeni, jinak by to nedělali, nicméně to je elita armády." |
|
|
|
Enigma napsal v č. 1727: A co by si chtěl?"Lehko na cvičišti těžko na bojišti". "Vypucoval kanady, ráno naběhl na buzerák na nástup tam zablbečkoval, a pak rychle zkontrolovat zákošům hajzly a jseš ten kdo to tady brání ty vtipe?? " |
|
|
|
Enigma napsal v č. 1727: Tak to asi u všech věcí,né?To jako v Tigerech měli sedět profesoři s univerzit? "A radary bych přisuzoval špíše vědcům než vojákům byť ve službách armády." |
|
|
|
danny napsal v č. 1724: Hlavně když to víš ty!!!
"Sedět u PC a kecat hovadiny dovede každej blbec. "
danny napsal v č. 1724: Hmm a cos udělal ty? Vypucoval kanady, ráno naběhl na buzerák na nástup tam zablbečkoval, a pak rychle zkontrolovat zákošům hajzly a jseš ten kdo to tady brání ty vtipe??
"Postupně začínám chápat, že naše společnost je taková, protože jsou tu lidi jako ty. O všem jen kecat a nic neudělat."
Eagle napsal v č. 1725: Zdravotníci a chemici jsou velice slušně placeni, jinak by to nedělali, nicméně to je elita armády. Zdravotník a například lékař v armádě bere mnohem víc než normální lékař, a to stačí aby dával jen brufen na ošce a měl třeba majora. A radary bych přisuzoval špíše vědcům než vojákům byť ve službách armády. "A co chemici a zdravotníci ? A Tamara a Věra " |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Československo, protektorát
- > Září 1938 - měli jsme se bránit?