Zajímavé letecké projekty
|
|
---|---|
263 C-0 mel kolovy podvozek jen na vzlet pro pristani mel vysuvnou lyzi . Pak verze A mela uz vlastni zatahovaci podvozek pridoveho typu
O čom točíš chlape ? |
|
|
|
263 C-0 mel kolovy podvozek jen na vzlet pro pristani mel vysuvnou lyzi . Pak verze A mela uz vlastni zatahovaci podvozek pridoveho typu | |
|
|
A on letěl na verzi A že ?
Áno. |
|
|
|
Tom: Když konstruktér Me-163 dělal většinou kluzáky tak mu to asi připadlo normální... A co říkáte na ty nádrže na levé a pravé straně pilotního prostoru, to je taky "úžasný". | |
|
|
Eagle: Jo bylo to Áčko Tom: Nevíš jak dopadly zkoušky (jestli nějaký byly) u Me-263, kterej měl podkozek zatahovací? |
|
|
|
Jak se vám u kometu jevilo řešení přistávání ? | |
|
|
brano napsal v č. 417: Díky. A on letěl na verzi A že ? "Joschi Pohs" |
|
|
|
A co takhle Me-163 ? Jak se jmenoval ten testovací pilot co se na něm zabil ? Po startu odhodil kola, ty se odrazili trefili jeho Me-163 a on se zabil
Joschi Pohs |
|
|
|
To je fakt. Ale pilotům se z něj na pístový mašiny zpátky už nechtělo. | |
|
|
A co takhle Me-163 ? Jak se jmenoval ten testovací pilot co se na něm zabil ? Po startu odhodil kola, ty se odrazili trefili jeho Me-163 a on se zabil. | |
|
|
Program vývoje a výroby BV-141A byl zrušen 4.4.1940. Tzn po úspěšných zkouškách Fw-189A-0. | |
|
|
DuGalle napsal v č. 411: No dobře. "v době kdy byly ukončeny prototypové zkoušky BV 141 už běžela sériová výroba Fw 189A" |
|
|
|
Eagle napsal v č. 410: Jak říkám - v době kdy byly ukončeny prototypové zkoušky BV 141 už běžela sériová výroba Fw 189A "co tak ?" |
|
|
|
DuGalle napsal v č. 409: co tak ? "Ale no tak..." |
|
|
|
Eagle napsal v č. 408: Ale no tak... "On byl připraven mnohem dřív. Do dubna 40 jenom čekal na rozhodnutí." |
|
|
|
Eagle napsal v č. 406: On byl připraven mnohem dřív. Do dubna 40 jenom čekal na rozhodnutí. "A do dubna 1940 byl připraven na zkoušky." |
|
|
|
Eagle napsal v č. 406: V době kdy jemu začínaly zkoušky, jak vidíš u Fw 189 již běžela výroba... "No tak proč mi tu DG tvrdil něco o zaběhnuté výrobě ? Prototyp BV-141 vzlétl už v roce 1938. A do dubna 1940 byl připraven na zkoušky." |
|
|
|
No tak proč mi tu DG tvrdil něco o zaběhnuté výrobě ? Prototyp BV-141 vzlétl už v roce 1938. A do dubna 1940 byl připraven na zkoušky. | |
|
|
V létě 1940 byla vyprodukována série A-0, pak hned začali chrlit A-1, mezitím se výroba přesunula do Aera (1941)a později i do Francie. | |
|
|
Eagle napsal v č. 403: cca v 1940 verzia A-1, o rok neskôr myslím A-2... "No jo já jsem nevěděl, že byl Fw 189 už ve výrobě. Kdy ho vlastně začli sériově vyrábět ?" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII ve vzduchu
- > Zajímavé letecké projekty