Zajímavé letecké projekty
|
|
---|---|
Tom napsal v č. 628: "Sänger nebyl žádný fantasta, co by dělal do UFO a podobných nesmyslů. Vymýšlel okřídlený raketový kluzák, která se měl pohybovat ve stratosféře po jakési vlnovce, když by raketový motor zabezpečoval stoupání a po vypnutí motoru by ta věc zase klesala a celé by se opakovalo. Teoreticky by to mohlo obletět zeměkouli. Ale k realizaci měl daleko asi jako Ciolkovskij k první družici. Po válce se ale prof. Sänger stal dokonce významným odpůrcem zbrojení." Jo o tom sem četl..vzlétnout mu mělo pomoct raketové vozítko na kolejích...a jeho projekt neumřel...kdo ví jak by to dopadlo, kdyby to dokázal...nebyl daleko, ale ukázalo se, že jeho výpočty měli menší chybu, ale po sestrojení prototipu by se prý daly rychle odstranit... |
|
|
|
Já od něj znám projekt náporového motoru, měl být zajímavě uplatněn u Me-262 jako přepadového stíhače. | |
|
|
Levant napsal v č. 626: Sänger nebyl žádný fantasta, co by dělal do UFO a podobných nesmyslů. Vymýšlel okřídlený raketový kluzák, která se měl pohybovat ve stratosféře po jakési vlnovce, když by raketový motor zabezpečoval stoupání a po vypnutí motoru by ta věc zase klesala a celé by se opakovalo. Teoreticky by to mohlo obletět zeměkouli. Ale k realizaci měl daleko asi jako Ciolkovskij k první družici. Po válce se ale prof. Sänger stal dokonce významným odpůrcem zbrojení. "Dr Eugen Sanger" |
|
|
|
Algernon napsal v č. 623: hej, presne tie som mal na mysli... su to lietajuce taniere? su :) "Viděl jsi někdy letové (ehm) záběry kanadského »UFO« který vyvíjela tamní pobočka firmy Avro?" |
|
|
|
Jo už sem to našel..projekt Silbervogel Dr Eugen Sanger |
|
|
|
Sem rád že vás to zaujalo jako mě Ale víc mě zajímá to letítko co vymyslel nějakej vědátor na S..už si nepamatuju jméno..to co mělo létat ve stratosféře... |
|
|
|
normálně jsem si to musel přečíst znova.....a hned mám lepší náladu . Jak tohle může vůbec někdo uveřejnit? | |
|
|
no keby niekto pochyboval o lietajucich tanieroch, rad ho odkazem na rozne stroje, ktore mali tvar disku a lietali... Bolo to peknych par kuskov vyvijanych v 50-tych a 60-tch rokoch v kanade a spojenych statoch v ramci projektu aerojeep, kedy sa hladala nahrada klasickeho jeepu v podobe stroja lietajuceho nizko nad zemou... | |
|
|
To je hezké, ale schovejme si to na Silvestra... | |
|
|
Jako třeba například... www.monge.cz/perak/mythus_v7.htm |
|
|
|
Levant: Silvestr je až 31. Už jsem viděl větší ptákoviny... |
|
|
|
Těmhle nesmyslům věří spousta lidí. Podle německého bulvárního Bildu se "Nazi-UFO" vyrábělo ve "Skoda-Werke" v Praze 18. prosince o tom poběží dokument na Discovery Channel. To budou asi převratné objevy www.toytownmunich.com/archive/001469.html www.bild.t-online.de/BTO/news/2004/12/06/hit... |
|
|
|
nacismus.mysteria.cz/luftwaffe/ufo1.php To se mi snad zdá, co si i všechno lidi nevymyslí o tajných projektech Reichu. Už jenom kdyby to dali k posouzení soudnému člověku, který dělá do motorů nebo do vrtulí, tak by je s tím poslal k profesoru Chocholouškovi na vyšetření. To snad ne ... |
|
|
|
Levant: jako vtip je to dobré | |
|
|
Haha...čte se to hezky, ale to je tak všechno. . Chtěl bych vidět jak v roce 1945 někdo zvládne přes 2 000 km/h.....a eště talíř. | |
|
|
nacismus.mysteria.cz/luftwaffe/ufo1.php Blábol nebo fakt? |
|
|
|
Algernon napsal v č. 610: "Čili v tomhle byla jedinou ochranou právě ta velká (operační) výška" No..s tímhle tvým tvrzením po delší pauze souhlasim. Podle mě Eagle ty údaje nedoplní..není z čeho a pokud ano, budou to nějaké šílené www stránky..... |
|
|
|
Zajímavé také je, jak je hezky kulatá... | |
|
|
To by mě taky zajímalo, já hledal pod každým šutrem a kdenic tunic..... | |
|
|
Tu cestovní rychlost jsi vzal kde? Mohl bys uvést zdroj? |
- Home
- > Diskuzní forum