Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
bubu napsal v č. 4013: podívej se například na hrůzu jménem Pearl Harbor-takhle by rozhodně válečný film vypadat neměl "Perry:většina kde, podle jistého dokumentu, probíhala spolupráce s US Army kde ne (např. Četa) by se nesmrtelnost být neměla..ale v USA je možné vše " |
|
|
|
Perry:většina kde, podle jistého dokumentu, probíhala spolupráce s US Army kde ne (např. Četa) by se nesmrtelnost být neměla..ale v USA je možné vše | |
|
|
Sgt.Tomas napsal v č. 4011: většina amerických válečných nebo vojenských filmů představuje američany jako největší hrdiny a nejlepší bojovníky,nejstatešnější,bez jediné chybičky a s tímto si dovolím velice nesouhlasit "dalsi blbina o nesmrtelnych americanech" |
|
|
|
Langos napsal v č. 4003: dalsi blbina o nesmrtelnych americanech "Že ne? A ten Let vetřelce bylo co?" |
|
|
|
Langos napsal v č. 4003: to byl válečnej film???? "Že ne? A ten Let vetřelce bylo co?" |
|
|
|
V pondělí od 20:00 se dívejte na ČT2 na 13-ti dílný cyklus Souboj vojevůdců. Je to o "soubojích" vojevůdců ve WWI a WWII. První díl je o Von Falkenhaynovi proti Pétainovi. Jsem velice zvědav jak se tento dokument podařil. | |
|
|
1941 jsem už viděl. Opravdu nejlepší je japonská ponorka ničící nejcenější, co AMaeričané mají, Hollywood. Samozřejmě nepočítaje krále nebes Belushio honícího se po USA (myslím že v P-40) za útočícími japonskými letadly. | |
|
|
ja na to jen misty se podival ale vic sem cumel do pc a co sem zaznamenal tak 75% bylo uplne o nicem a akce byla jen na konci | |
|
|
Cassius Chaerea napsal v č. 4004: No to bych neřek. "Americké scifi?" |
|
|
|
Langos napsal v č. 4003: Americké scifi? "Že ne? A ten Let vetřelce bylo co?" |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 4001: Že ne? A ten Let vetřelce bylo co? "Heh....říkali že kažký pátek bude válečný film.....a včera nic nebylo!!!" |
|
|
|
Dnes v noci na primě dávají film 1941. | |
|
|
Heh....říkali že kažký pátek bude válečný film.....a včera nic nebylo!!! | |
|
|
Rixen napsal v č. 3999: Asi tak 100 příspěvků....projdi si předchozí diskuzi "Jak dávali v pátek ten film bitva o Midway - Každej musel poznat, že polovina filmu jsou autentické záběry, ale o tom už tu diskuse byla, nebo ne?" |
|
|
|
Jak dávali v pátek ten film bitva o Midway - Každej musel poznat, že polovina filmu jsou autentické záběry, ale o tom už tu diskuse byla, nebo ne? | |
|
|
Schwbiny začali dělat v USA, zatím jsem na netu viděl jeden dvoumístný stroj. | |
|
|
čet.Hrad napsal v č. 3991: Já sem slyšel i o Schwalbinách. "Honza mo nedávno říkal o nějaké firmě, která se rozhodla stavět (jako typ experimentál) plně funkční stroje z WWII v několikakusových sériích (ten typ přesně nevím, snad 190ka Fwčko)" |
|
|
|
Ještě k těm Tigrům I a jejich zachovaným kouskům: www.lonesentry.com/panzer/tiger-tank-survivo... www.lonesentry.com/panzer/panzer-tank-surviv... |
|
|
|
Dobrý den, k Vašemu mailu ze 14.1. sdělujeme: To jsem zvědav co a hlavně kdy na Primě vykouzlí za zázraky vysílání kvalitních > ruských či býv. sovětských filmů se neodříkáme. > Bohužel nyní je situace taková, že stav autorských > práv je velice nepřehledný a ani nabídka na filmových > festivalech (nová tvorba) zatím neodpovídá našim > představám o nabídce TV divákům. > Naší snahou bude získat práva alespoň k filmům o > 2.svět. válce, které byly vyráběny v koprodukci. > Věříme, že časem budeme moci naši nabídku divákům o > tyto filmy obohatit. Děkujeme za Vaši přízeň a přejeme > hezký den! |
|
|
|
čet.Hrad: To je letadlo, ale ne tank. :o) Na to seženeš více zájemců. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce