Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
jj...táta už to měl...sice dlouho ale bylo to pěkný....( My čtyři z tanku a pes) | |
|
|
Honza napsal v č. 4065: Objednávám, první "splátka" za knížky "Pánové, příští týden budu mít čtyři DVDa pecek 4 z tanku a pes a Kapitána Klosse! Tiše záviďte a pokud chcete kopie, objednávejte do srazu" |
|
|
|
Honza napsal v č. 4065: jsem slyšel že to budou dávat na Primě "4 z tanku a pes " |
|
|
|
Pánové, příští týden budu mít čtyři DVDa pecek 4 z tanku a pes a Kapitána Klosse! Tiše záviďte a pokud chcete kopie, objednávejte do srazu. | |
|
|
Worchester napsal v č. 4056: ja myslim ze tam litaly jen Texany, ne ? "Použili Fi156 Storch a něco co vypadalo jako FW190." |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 4052: Jistě v leteckých záběrech několika desítek tanků při útoku u Kusrka jsou v zadních vlnách vidět i T-55 "právě jsem koukal na Osvobození a nejsou tam náhodou T55?" |
|
|
|
Kamarád chce šesnekovej, jestli vy neběhat pro šesnekovej tak my bum. | |
|
|
bubu napsal v č. 4058: ta jeho němčina je fakt výborná "nebo my bum kanonem do tvoje budka" |
|
|
|
Ero napsal v č. 4053: nejlepší scéna je snad ta, kdy francouzký vojáci se vydávají za němce a vyžadujou po prodavači jídlo "Já mám taky sedmou rotu rád, podle mě nejlepší válečná komedie." u toho se vždycky válím smíchy |
|
|
|
Iljušin napsal v č. 4050: Použili Fi156 Storch a něco co vypadalo jako FW190. "A ty letadla, prostě co měli filmaři poruce tak to použili a nezajímalo je, že neseděj." |
|
|
|
Velký flám je taky paráda, holt francouzi uměli točit komedie. | |
|
|
Ero napsal v č. 4053: A co Velký Flám s Funesem ? "podle mě nejlepší válečná komedie. " Ale jo,sedmá rota je dobrá,zvlášť ta prví,další mě nebavili... |
|
|
|
mbbb napsal v č. 4051: Já mám taky sedmou rotu rád, podle mě nejlepší válečná komedie. "příběhy sedmé roty jsou naprosto skvělé - moje oblíbené filmy" |
|
|
|
téda nevim jestli zed neplácnu blbost ale právě jsem koukal na Osvobození a nejsou tam náhodou T55? | |
|
|
no a co, příběhy sedmé roty jsou naprosto skvělé - moje oblíbené filmy | |
|
|
A ty letadla, prostě co měli filmaři poruce tak to použili a nezajímalo je, že neseděj. | |
|
|
a na Halftracku maj ruskej kanon........ | |
|
|
Iljušin napsal v č. 4046: Tam mají snad,jestli dobře vím M24 Chaffee a M2 Halftruck,zbarveny v německých barvách a s německou imatrikulací "tam taky nejsou německý tanky." |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 4040: no ale tady nejde o to jaky miliardovy filmy se i libili ale o to jak to bude vypadat a s 60 milionama tam tech boju a techniky asi moc nebude.....
"A to něco znamená? Tobě se filmy jako Pearl Harbor líbí??"
Perry napsal v č. 4041: "Taky jsem zvědav kterej herec sidovolí hrát Erwina Rommela" ja |
|
|
|
Krtek2 napsal v č. 4038: A bude to vypadat jak v Sedmá rota, tam taky nejsou německý tanky. "Už vím, proč tam nechtějí známé herce, z těch 60 mil. by jim moc nezbylo.S tou technikou bych to neviděl zas tak bledě přinejhorším přebarví na žluto t-55 (pzkpfw III) nebo t-72 (pzkapfw IV) a OT-64 (třeba Stuart), obyčejní diváci to nepoznaj a ti ostatní... " |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce