Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
Minulý týždeň som pozeral na Spektre 3. diel seriálu o Waffen SS a skvele ma pobavil jeden chybný titulok k veteránovi divízie Florian Geyer (pravdepodobne). Znel: "SS-Kavallierdivision". To bola asi divízia zložená zo samých gavalierov.. | |
|
|
minulý Úterý,středa-Patton, zajímavý film-občas podobnej fanatik jak Model a podobní blázni | |
|
|
Nedeľa, Prima, 8:00 Východný front, Cesta do Stalingradu Dokument |
|
|
|
Davajte aj do nastenky pls | |
|
|
Dnes, Spektrum, 0:00 Montgomery Dokument o slávnom maršálovi |
|
|
|
Hlavně pro Slováky: Na STV 2 běži ve čtcrtek dokument o 2ww a jmenuje se to záhady druhej světovej vojny. | |
|
|
Dnes, Prima, 16:20 Šarlatový a čierný Vojnový film o kňazovi (hrá ho Gregory Peck), ktorý v roku 1943 v Taliansku skrýva skupinu spojeneckých zajatcov a talianských odbojárov |
|
|
|
brunner:jojo, uz sem jim to tam predevcirem napsal... pakosi to jsou... | |
|
|
Martyn: Jen bych si dovolil doplnit, že se nejedná jen o 2 tanky, ale několik, které byly vyřazeny palbou. | |
|
|
BRUNNER: Fuss,Soldat atď. tiež nemajú chybu...typický príklad absolútneho nezáujmu admina...následok-vypatlané nazi fórum. | |
|
|
jinak to mají asi i v teletextu nova filmy | |
|
|
Martyn: Mají to někdy i v půjčovnách a prodávali to i v některých obchodech /třeba cca před rokem v Bílé Labuti/ | |
|
|
Ondík: Je to možný. Docela rád bych to viděl. Dá se to sehnat? | |
|
|
Martyn: Máš na mysli a si Osvobození 1. díl - Ohnivý oblouk | |
|
|
Včera jsem sledoval pořed Tanky na Discovery a i když jsem si mínění o tomto superkanále už dávno udělal, vždy ty komentáře dokáží "příjemně" překvapit. Doporučuji když se chcete zasmát | |
|
|
Martyn: a kdo vyhrál? | |
|
|
Zdar děcka, jednou jsem někde zaslechl, že existuje nějaký dost dobrý film, kde je scéna, kdy se na bojišti potkají 2 tanky, něm. a rus. a tankáni vyběhnou z začnou se řezat na pěsti. Nevíte, o co jde? |
|
|
|
FUJ06: (1254) Já bych je i chtěl, ale teď na to opravdu nemám moc času. Takže je klidně vrať curahee a já se s ním (doufám) domluvím později. | |
|
|
MAREX: Napadá ma mŕtvolka-kulisa tuším z filmu Železný kríž,cez ktorú bez nejakých problémov prechádzajú nemecké autá a obrnená technika.Jediné čo(akože) z toho nešťastníka ostalo v inom než placatom stave,bola hlava s nasadenou helmou.Inak opisy istých "týpkov" nájdeš na...ablecd.wz.cz/vendeta/forum/ Opisujú tam i podobné vojnové "srandičky"-zážitky ich dedov(rozdrvenie tankom,utrhané...hmm...všetko..).Uži si... |
|
|
|
Dzine mám ti teda poslat ty filmy od curahee???Potřebuju to vědět tak do konce týdne!!!Curahee jestli to dzin nebude chtít,čekej že ti tak příští útery dojdou nazpět ty filmy. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce