Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
Jo jo, kniha je o dost lepší. (Moc společnýho s filmem nemá. Postavy mají jiný charaktery. atd.) Některý bojový scény jsou celkem dobrý ale to je asi tak všechno... | |
|
|
Tohle dílko jsem viděl jenom jednou, ale dvě scény mám stále v paměti - oblíbenou se skvěle zajištěným granátem a útok na bunkr s M1911 | |
|
|
Já viděl Tčl dvakrát a pokaždý nic moc, nuda a pochybuju, že by se to na třetí pokus změnilo! | |
|
|
Hartmann: Třeba to bylo tím, že teď jsi byl na tu hrůzu připraven a potom tě film může jenom překvapit... | |
|
|
Tak na TČL jsem byl před 5 lety s tátou v kině a silně se mi nelíbila - nudil jsem se a nemohl jsem se dočkat, kdy to skončí. Nevím, čím to je, ale dneska se mi líbila... | |
|
|
Prostě Tenká předlouhá a nudná červená linie... | |
|
|
TČL... Ztráta času, a ještě na N@vě... | |
|
|
Enigma napsal v č. 1378: Najviac ma nas*alo ako tam zobrazili príslušníkov japonskej armády. "To souhlasím, je to slabota." |
|
|
|
Lipton napsal v č. 1377: To souhlasím, je to slabota. "ale TČL je aj tak dosť slabý film" |
|
|
|
FUJ06 napsal v č. 1376: Novu nemám, ale TČL je aj tak dosť slabý film. Až na tú krásnu scenériu tichomorského ostrova. "Kdo se bude dneska dívat na Tenkou červenou linii na NOVĚ ve 21:10 ???" |
|
|
|
Kdo se bude dneska dívat na Tenkou červenou linii na NOVĚ ve 21:10 ??? | |
|
|
Hartmann napsal v č. 1366: paneb ože... Njn, takhle to dopadá, když se musíme učit věci nazpaměť.. Nezbyde kapacita pro potřebnější
"Heřmánek..."
BRUNNER napsal v č. 1373: Hehe, zkus si na tuto knihu přečíst zdejší egliho recenzi, či najít nějaké příspěvky v tématu "Knihy o WW".. "J.Lucasa "Válka na východní fronte" " |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 1369: Mna dosť prekvapilo ako bol ten nemecký vojak ochotný dať ruskému civilistovi chleba ak im ukáže cestu. To boli na východe dosť nezvyklé výjavy. "Bolo to počas ich hladania letiska Pitomnik." |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 1369: Už viem. Ale mám pocit, že v tých zásielkách bola aj nejaká saláma a krajce chleba. "Bolo to počas ich hladania letiska Pitomnik.Objavila sa "Tante Ju"a začala niečo zhadzovať.Chlapci sa už videli s plnými žalúdkami ale v krabiciach boli len železné kríže a tušim krém na topánky ." |
|
|
|
Taky se memůžu rozvspomenuout... | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 1354: Mohol by si konkrétne špecifikovať, ktorá scéna to bola. Myslím, že mi vypadla, ten film so videl dosť dávno. "Najlepšie bolo jak im tam zhodili tie medaile. " |
|
|
|
karaya1 napsal v č. 1360: Heřmánek... "Ještě se tam objevil i Karel Heřman v roli německého důstojníka " |
|
|
|
Ale srovnej to s ostatníma dílkama. Vysoce pak převyšuje průměr. |
|
|
|
Honza: Tak to já jsem v případě "černého jestřába" zase slyšel zdrcující kritiky, že se to právě moc realitě neblížilo... | |
|
|
Ono je jedno, při jakým tématu. Pokud se tam objeví "američtí hoši" v uniformách, jedná se vždy posledních pár let o katastrofu. (UH-60 sestřelen čestnou vyjímkou, alespoň se to blížilo realitě) |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce