Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
Já navrhuju, aby to 1 člověk koupil a přepálil to všem. Složili by jsme se. | |
|
|
Hartmann napsal v č. 1406: "Fakt nekecáš, ten soundtrack existuje" Do se divím Jak vás znám, tak se o to strhne velká sháňka Jsem taky mezi zájemci. Takže jak to uděláme??? |
|
|
|
Nechcete to někdo koupit a dát do MP3? | |
|
|
Fakt nekecáš, ten soundtrack existuje www.cd-idealo.de/537831937R1P244394C26K8-Sta... |
|
|
|
Martyn napsal v č. 1396: Tak to si zajeď do německa a kup si německé vánoční písničky. Tam to určitě najdeš "že soundtrack může obsahovat píseň zpívanou při polní mši a píseň ó Tanenbaum" Ale teď vážně. O ten soundtrack je opravdu zájem a pokud vím, nějaký člověk to nabízel an ritterzkreuze.cz Nevím to jistě, ale zkus te se na to zeptat. Mít ho, tak jsem šťastný člověk |
|
|
|
Hartmann napsal v č. 1382: Aspoň někdo "Tak na TČL jsem byl před 5 lety s tátou v kině a silně se mi nelíbila - nudil jsem se a nemohl jsem se dočkat, kdy to skončí. Nevím, čím to je, ale dneska se mi líbila..." |
|
|
|
Lipton napsal v č. 1377:
"Novu nemám, ale TČL je aj tak dosť slabý film. Až na tú krásnu scenériu tichomorského ostrova"
Enigma napsal v č. 1378: Tam jde o to ten film pochopit. Je to uplně něco jineho než Saving private Ryan, kde jde jenom opravdu o ty boje. Tady bylo asi cílem atorů filmu ukázat, jaké pocity měli vojáci, kterří tam bojovali. Nemůžu říci, že by se mi film nelíbil, ale že jo, taky ne. Hodnotil bych to na takovou 2/3 !!! "To souhlasím, je to slabota." |
|
|
|
Hofi: Jo, odpouštím ti. | |
|
|
Martyn (1396): Sori, v Tvojom (1391) som si nevšimol to "a". | |
|
|
Zmínka o soundtracku na film Stalingrad je v závěrečných titulkách filmu. Píšou, že je na CD firmy Polydor, sháněl jsem to, ale neúspěšně. K tomu 8/15 - myslím si, že ten film docela přesně vystihuje reálný život v tehdejších kasárnách. A je tam taky dost dobrejch písniček. Westerwald.... |
|
|
|
8/15 - In der Heimat (1955) Jo, ten je dost dobrej a optimistickej, kdyby nekončil vyhlášením útoku na Polsko... Hraje tam Hans Christian Blech (známý též jako Pluskat v Nejdelším dnu nebo Conrad v Bitvě v Ardenách) |
|
|
|
ten sountrack na Stalingrad asi nevyšel , ale chtěl bych ho teda moc | |
|
|
Ještě dost dobrej film je: 8/15. Je to starý německý snímek, tuším tak 50.-60. léta, kdysi ho dávali na ČT2 v původ. zněním s titulky. Mít možnost ho sehnat na DVD, tak ho vyvážím zlatem. Odehrává se těsně před vypuknutím války v nějakých německých kasárnách a jde o komedii. Ale ta atmosféra... DOPORUČUJU!!!! |
|
|
|
Já neříkám, že "tanenbaum" zpívali při mši. Já jsem říkal, že soundtrack může obsahovat píseň zpívanou při polní mši a píseň ó Tanenbaum. Vím, že "tanenbaum zpívali v tom autě, když se tam tuším Rolo rozčiloval, že měl za každej měsíc dostat 36 marek a jestli je hned nedostane, tak jde domů. Třeba pěšky. | |
|
|
BRUNNER: Je to možné. Pamätám si, že ich odniekiaľ odvážali a že to bolo v zime, a že to začal spievať ten najstarší veterán, čo si na konci prestrelil hlavu. | |
|
|
Martyn: Pokiaľ sa dobre pamätám, tak Tanenbaum nespievali pri poľnej omši, ale na korbe náklaďáku niekedy pred alebo po tej zimnej bitke s tankami. | |
|
|
Kralik: No, řekl bych, že soundtrack je dost dobrej.Určitě bude obsahovat i tu píseň, kterou zpívali vojáci nastoupení při té polní mši( dost dobrá!!!) a ó Tanenbaum... Brunner: Nasadils mi brouka. Musím na to mrknout, ale ten globin na boty se mi fakt nezdá. |
|
|
|
Martyn: Soundtrack? Vždyť tam je jenom jedna melodie kterou furt opakujou. Ale líbila se mi. Spíš bych chtěl sehnat soundtrack z Černého jestřába. | |
|
|
Bruner (1369): Jo už si vzpomínám... | |
|
|
Serwus, tak abych uvedl na pravou míru tu vaši starší diskuzi o filmu Stalingrad. V těch kontejnerech, co jim shodili z letadla byly metály a to v těch kulatých papírových krabičkách byla čokoláda. To, že se váleli po zemi bylo z radosti. Ten film znám na zpaměť. Mimochodem nebyl by špatný soudtrack, ale nikde jsem ho nesehnal. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce