Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
Jo a nedávno jsem viděl film Železný kříž a dost se mi líbil. Viděli jste ho taky
Fakt dobrej film |
|
|
|
Jo a nedávno jsem viděl film Železný kříž a dost se mi líbil. Viděli jste ho taky? | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 3111: asi je to tak a je to škoda, neb lidi z toho blbnou!! "Snad si nemyslíš, že to vydávajú preto,že niekto z firmy má vzťah k W SS...Na to dnes nie je vhodná doba.Všetko je otázkov trhu...Ak si to plebs bude žiadať tak budú vychádzať knihy trebárz aj o Gremlinoch..." |
|
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 3108: stiahni si imesh,bearshare alebo daco podobne a stiahni si to z netu...naco by si to kupoval ked uz platis za net "aspoň naznač" |
|
|
|
Nejsem sebevrah v tom, abych s někým chodil do kina! Třeba se tam objevíš ty nebo někdo jiný a dostanu do čumáku, teda přes ploutev | |
|
|
Velký bratr tě sleduje, čudlo. Nejsme výměnný server, takže kdo není schopen pochopit magická písmenka P2P, tomu není pomoci ani v této diskuzi... | |
|
|
Sehnat? No, já vím, ale neřeknu, nejsem sebevrah.
aspoň naznač |
|
|
|
Sehnat? No, já vím, ale neřeknu, nejsem sebevrah. | |
|
|
xfish5 napsal v č. 3104: ,já ho také nekupoval. , jinak kde sehnat, nu musíš se optat a pak... "V kinech už byl, ale koupit to nevím." |
|
|
|
Já ho mám "přepálenej" s cz titulky asi měsíc.
A kde se to dá sehnat? |
|
|
|
Jo, pád třetí říše je pěknej film. V kinech už byl, ale koupit to nevím. | |
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 3092: Já ho mám "přepálenej" s cz titulky asi měsíc. "nevíte jestli se už dá koupit Pád Třetí říše?" |
|
|
|
Inak už dosť dlho sa zamýšlam nad nakladateľstvom Svojtka&CO určite má v zastúpení nejakého takého frajírka, pretože 90% ich vojenských kníh sa týka SS a 100% Nemecka. | |
|
|
Andy napsal v č. 3100: Pokud máš ty správné rysy, tak jsi měl začít vyskakovat, co jako takový untermensch jako on má co brát do rukou takovou hodnotnou literaturu "Inak správny človek by imu niečo povedal, ale ja som na to bohužiaľ nemal dostatok odvahy.l" |
|
|
|
Worchester napsal v č. 3096: síce to sem nepatrí, ale pri poslednej návšteve kníhkupectva bol vedla mňa taký istý frajírek, ktorý si pozeral knihu o nejakej SS divízií, neviem presne akej. Prišla za ním frajerka a on jej ukazuje: "pozri na ten obrázok, tu ssmani mučia ruských civilistov, ale im dávajú, aziatom a škodoradostne sa usmial." Inak správny človek by imu niečo povedal, ale ja som na to bohužiaľ nemal dostatok odvahy.l "Tak se mi zdá ,že tady je další frajírek s vyholenou hlavou." |
|
|
|
DAVID M napsal v č. 3098: o čem to je? můžeš trošku podrobnějc? Já o tom nikdy neslyšel."Krev zmizelého" tady se o tom třeba píše: www.novinky.cz/kultura/51608-cesky-film-krev... |
|
|
|
Chlapci všem Vám "doporučuji" (neviděli-li jste to již) český "kousek" Krev zmizelého(již jsem ho letmo zminoval) po jehož shlédnutí mne přepadly potíže jak nervového tak žaludečního charakteru... Skutečně kvůli takovéto interpretaci dějin díky za listopad...Čekám,kdy bude natočen film o tom jak čeští četníci postříleli lidické...Jinak naše oběti fašismu se z takovéto výpravy našich dějin(nejen našich) musí v hrobě obracet. | |
|
|
náckové sou svině ale je to vopravdu jediný co německy umim | |
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 3095: Tak se mi zdá ,že tady je další frajírek s vyholenou hlavou. "Heil Hitler " |
|
|
|
německy umim jen Heil Hitler ,takže škoda. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce