Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
Medzi správaním k Sovietskym a západnym zajatcom bol rozdiel obrovský, to máš pravdu. Ale určite mi dáš za pravdu, keď poviem, že je úplne nereálne, aby mali dôstojníci rádio a vojaci po nociach chodili von z ubikácií. Niekto si myslel, že dostal podarený nápad, ale od reality to má ďaleko. | |
|
|
Fakt zase je, ze se k zajatym britum a americanum nemci chovali jinak, nez k rusum ... Ale souhlas s Andym ... zas takove volno ... | |
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 3131:
"Viděl to někdo? Mně to přišlo jako slátanina "
FUJ06 napsal v č. 3132: Bolo to dosť naivné. Pochybujem, že by Nemci pripustili, aby zajatci kopali tunel. Takisto sa určite nekonali súdy. Colin Farrel však stále zostáva jedným z najlepších hercov súčastnosti. "Hartova valka ?? Americky kravina ... nic moc " |
|
|
|
Hartova valka ?? Americky kravina ... nic moc | |
|
|
P.N. napsal v č. 3130: Viděl to někdo? Mně to přišlo jako slátanina " HARTOVA VÁLKA " |
|
|
|
Dnes !!! 21:10 CT 1 HARTOVA VÁLKA | |
|
|
O co se jedná? Je to nějaký dokument? | |
|
|
Nemáte někdo titulky k Hitler's Secret Flying Saucers (William Lyne) (2004)? | |
|
|
Andy napsal v č. 3126: ja sem na to zapoměl "Nahral si si to?" |
|
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 3120: Nahral si si to? Ja som to pozeral a moc ma to neoslovilo. Hlavne slovenský dabing je katastrofálny. "tak budu nahrávat " |
|
|
|
Out of topic !! | |
|
|
Andy napsal v č. 3123: Mám " máš Markízu." |
|
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 3122: Čo je na tom také zvláštne? My máme káblovku a Novu nemáme. Ja som sa ale blbo opýtal, otázka mal byť položená, či máš Markízu. "chytáme" |
|
|
|
Andy napsal v č. 3121: chytáme "Chytáte v Českej republike Markízu?" |
|
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 3120: Chytáte v Českej republike Markízu? "tak budu nahrávat " |
|
|
|
tak budu nahrávat | |
|
|
22:50 Plukovník Stauffenberg Historická dráma o neúspešnom atentáte na Adolfa Hitlera (92'), Nemecko-Taliansko, 2004 TV MARKÍZA |
|
|
|
> a to s těma ženskejma taky bylo blbý Vid, místo aby si zalezli do sena se tam povraždili |
|
|
|
Že jo? I když ten konec byl nějakej divnej. Nemyslíš?
to jo ,dva pruští hrdinové se vydaly proti celé armádě a to s těma ženskejma taky bylo blbý |
|
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 3115: Že jo? I když ten konec byl nějakej divnej. Nemyslíš? "Fakt dobrej film" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce