Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
WOLF33 napsal v č. 3209: asi budeš muset, jestli si to chceš ujasnit. Ale to není na jeden den "na vic si ted nevzpomenu..." |
|
|
|
WOLF33 napsal v č. 3209: A nepuštěli ti za mlada Železný kříž? "vzpominam si jen mlhave na nejake sceny... bylo mi tak 4-7let nepamatuji si proto nic konkretniho navic ze snu si clovek nepamatuje skoro nic. a moji rodice si nepsali jmena jedine jmeno ktere si pamatuju je A.H. navic vzdy v kazdem snu jsem byl velitel a vetsina lidi byla z rad moji jednotky. vim ale ze kazdy sen byl jakoby z jizniho frontu. vzdy to byla pechota. moje jednotka byla mala nevim tak kolem 10-30 muzu, na fronte jsme primo nebojovali silne prevazovala pruzkumna cinnost. na vic si ted nevzpomenu..." |
|
|
|
vzpominam si jen mlhave na nejake sceny... bylo mi tak 4-7let nepamatuji si proto nic konkretniho navic ze snu si clovek nepamatuje skoro nic. a moji rodice si nepsali jmena jedine jmeno ktere si pamatuju je A.H. navic vzdy v kazdem snu jsem byl velitel a vetsina lidi byla z rad moji jednotky. vim ale ze kazdy sen byl jakoby z jizniho frontu. vzdy to byla pechota. moje jednotka byla mala nevim tak kolem 10-30 muzu, na fronte jsme primo nebojovali silne prevazovala pruzkumna cinnost. na vic si ted nevzpomenu... | |
|
|
WOLF33 napsal v č. 3207: Tak si zkus vzpomenout na něco konkrétního, co není známé, popiš a napiš si to a může se začít hledat - teda ne že bych právě já věřil na minulé životy, metempsychózu a pod., ale může to být první krok k definování "neco jako "minuly" zivot " |
|
|
|
marseille. no sny uz takove nemam. se zazracnym ditetem to asi taky nema co spolecneho i kdyz sem byl dost odlisny. ja bych to spis vydel na neco jako "minuly" zivot i kdyz na ne neverim. | |
|
|
A ty sny pořád máš?Inu si zázracné díte.Trěba ses měll narodit o 50 let pozdeji a pracovat pro skopčáky jako věštitel | |
|
|
Zdar... nevim proste vychodní frontu tak nejak znam prijde mi blizka. V detstvi se mi zdavali sny z vychodni fronty. konkretni jmena konkretni mista. konkretni pocity. je divne kdyz se vam toto zda v 4-8letech. kdyz sem mel horecky volal jsem nemecka jmena. kdyz mi bylo asi 5 nebo 6 vystrihoval jsem si portety hitlera z casopisu a knizek a sbiral je. nevim proc. zni to divne ale bylo to tak. i kdyz tomu rada z vas nebude verit ocenil bych kdyby jste se vystrihali posmesnych poznamek. diky | |
|
|
Asi už dost Hartmann je mlíčnák | |
|
|
Díky za návrat do dětských let | |
|
|
Dzin: Nakonec jsem to vyhrabal doma, ani jsem nevěděl, že to mám komplet | |
|
|
Dzin:Myslíš že existuje to pravdomluvné sérum které je v tom filmu a jestli ano tak jestli už za 2.WW | |
|
|
Hartmann: Tak to je . Kde se i ho podařilo sehnat? Nějaký známí, nebo z redakce? |
|
|
|
Wolf33:Tak jestli nechces to tak zveřejňovat tak mi to pošli na [email protected] | |
|
|
Hartmann: super! | |
|
|
konečně....mám tu pro vás naskenovaný komix Přerušený souboj o ostřelovačích ve Stalingradu, příběh podobný filmu Nepřítel před branami hartmann.valka.cz/fotogalerie/upload/vorobej |
|
|
|
Marseille: (3190) Jo viděl. | |
|
|
wolf33 no je to takova osemetna vec, kterou mi stejne nebude nikdo verit...nechce i pres znacnou vyspelost prispevatelu se mi o tom tady povidat... i kdyz proc ne ale beda pokud se tomu bude nekdo smat | |
|
|
Maš nějaké předky kteří tam bojovali? | |
|
|
ja bohuzel ne... ale mel bych takovou prosbu chtel bych sehnat nejake sovetske filmy o VVV libi se mi ten nadech a ta atmosfera... mam k tomu sve osobni duvody... uricte... | |
|
|
Zhlédl tady někdo film Kam orli nelétají? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce