Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
mbbb napsal v č. 3263: to už někde bylo... "tak si poslechni jeho skladby, jak jsem zde již psal, kdyby nebyl Čech, ale třeba Angličan, byl by světově známá osobnost" |
|
|
|
bubu napsal v č. 3262: tak si poslechni jeho skladby, jak jsem zde již psal, kdyby nebyl Čech, ale třeba Angličan, byl by světově známá osobnost "to neznamená že byl génius..." |
|
|
|
mbbb napsal v č. 3261: to neznamená že byl génius... "byl to hudební skladatel" |
|
|
|
bubu napsal v č. 3260: byl to hudební skladatel "proč myslíš??? možná že sem blbej..." |
|
|
|
mbbb napsal v č. 3259: proč myslíš??? možná že sem blbej... "Ježek byl génius, jak jsme již psal" |
|
|
|
bubu napsal v č. 3258: "asi jsi vyčerpal všechny možnosti..." já měl celou sérii audiokazet s archivníma nahrávkama písniček V+W, jenže pak mi ukradli auto a mám asi polovinu Ježek byl génius, jak jsme již psal. |
|
|
|
Perry napsal v č. 3257: asi jsi vyčerpal všechny možnosti... "budem sledovat jejich filmy v TV,vyměňovat si novinky o nich a poslouchat jejich hudbu" |
|
|
|
budem sledovat jejich filmy v TV,vyměňovat si novinky o nich a poslouchat jejich hudbu...jestli na něco příjdeš ještě tak sem napiš | |
|
|
zakládající členové:bubu+Perry+algernon+mbbb...prohlašuji klub za založený | |
|
|
Perry napsal v č. 3245: sem pro!!! "tak založíme FKPVWJ-Fronťáckej klub přátel V+W+J..." |
|
|
|
čoveče a víš že nevim? tak založíme FKPVWJ-Fronťáckej klub přátel V+W+J...ten ještě asi není | |
|
|
algernon:můžeme založit klub přátel V+W+J | |
|
|
to je pravda...písničky sou dobrý...já si nedávno koupil jejich album...ale filmy taky nejsou špatný...PUdr a benzin,Hej rup!. Škoda že se nedochovalo moc jejich divadelních představení. ( | |
|
|
já mám V+W rád, hlavně jejich písničky. Ježek byl geniální skladatel - bejt to třeba anglán, tak o něm dneska ví celej svět | |
|
|
to sou ty nový turistický příruční konzervy....jé šňůrka....to je asi vánoční balení... Krupp Essen-k jídlu to je...jezte kroupy....to bude šoulet |
|
|
|
je to ale pěkně angažované Krupovy konzervy |
|
|
|
Perry napsal v č. 3234: asi jo - mám to z televize, ale jestli z čt1 to si již nepamatuji "já též...máš to na kazetě nahrané z ČT 1?" |
|
|
|
scéna ze skladu zbraní je klasika | |
|
|
já též...máš to na kazetě nahrané z ČT 1? | |
|
|
Perry napsal v č. 3232: znám, mám doma "viděli jste film svět patří nám s V+W v hlavní roli?" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce