Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
Dzin napsala v č. 3382: je to nečekaný, ale jo ale asi jen 5 min sem prošvihl....... "Že by se bubu díval na dokument o tvorbě válečných filmů nedávno uvedený na ČT" |
|
|
|
Že by se bubu díval na dokument o tvorbě válečných filmů nedávno uvedený na ČT? | |
|
|
jo, třeba Pearl Harbor, plná spolupráce
Ten se mi nelíbil.... |
|
|
|
jo, třeba Pearl Harbor, plná spolupráce ale když vezmeš Četu.......to je trochu jiný.....bez armády...... | |
|
|
Martin R. napsal v č. 3377: bez spolupráce USArmi "Mě se z válečných filmů líbí Bitva o midway, Atentát(1964),Tora Tora Tora,Nepřítel před branami a tak" |
|
|
|
Mě se z válečných filmů líbí Bitva o midway, Atentát(1964),Tora Tora Tora,Nepřítel před branami a tak... | |
|
|
A jak se líbí "Kód Navaho" Vám?
hmm..nic moc |
|
|
|
Zdravím, nebudu skrývat to, že jsem minulý týden poprvé viděl film"Kód Navaho" a nebudu také skrývat, že jsem byl poměrně zklamaný... Efekty poměrně dobré, ale připadalo mi to spíš jako námět pro sérii počítačových her "Call of Duty", než jako "realistický" film . Pohled na křečovitě pálícího "Cage", který je nesmrtelný bylo to, co mne odrazovalo nejvíc. A jak se líbí "Kód Navaho" Vám? (pozn. až na pár detailů je nejlepší série "Bratrstvo Neohrožených") |
|
|
|
Kreon napsal v č. 3371: já si pamatuju Mámo, já žiju! "Jdi a dívej se?" |
|
|
|
Jsitě,na střední. | |
|
|
Pánové viděl někdo (příp. si pamatuje) z vás na sovětský film Jdi a dívej se? | |
|
|
kdyby jsi mě ho koupil tak můžeš | |
|
|
rád bych ale bohužel teď no money... | |
|
|
Perry napsal v č. 3367: no tak ho kup!!!! "neviděl jsem ale teď jsem na něj koukal že ho maj na vhs za 300 nebo 200Kč v marketu..." |
|
|
|
neviděl jsem ale teď jsem na něj koukal že ho maj na vhs za 300 nebo 200Kč v marketu... | |
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 3363: Skvělej film. "liby se mi Zelezny kriz" |
|
|
|
podle mě je nejlepší film Umíraní za dlouhého dne nebo třeba Zachraňte vojína Ryana...mimochodem s tím bratrstvem neohrožených taky souhlasím. | |
|
|
adam-panzermayor: Dík za tip...už ho mám dlho doma, ale ešte som sa k nemo neodhodlal...Ja považujem za jednoznačne najlepšie Band Of Brothers. A čo sa týka realistického zobrazenia, tak je u mňa najlepší Najdlhší deň...! | |
|
|
Fishki napsal v č. 3362: liby se mi Zelezny kriz "Najlepší film o WW2...? " |
|
|
|
Najlepší film o WW2...? z hľadiska najrealistickejšieho zobrazenia Aký a prečo? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce