Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
Polata napsal v č. 3431: já mám všechny už dost dlouho a jew to ruskoněmecky s českýma titulkama "Konečně mám Osvobození na DVD " |
|
|
|
YAMATO napsal v č. 3430: kterou scénu myslíš??? ten závěrečný boj jak kapitán Miller strčí thompson do průhledu a posádku vystřílí? To by bylo klidně možný že by to řidič dostal, ne? ale velitel ve věže by vyváz beze zranění a ne celej zkrvácenej jako ve filmu..."Nebylo to v Ryanovi, jak zastřelili řidiče Tigra skrze průhled? " a nebo myslíš scénu jak cpt. Miller střílí devítkou proti tigerovy na mostě???
Polata napsal v č. 3431: OOOOO!!! "Konečně mám Osvobození na DVD i s titulky, 60 tanků v 1 záběru se už asi v žádném filmu nebude opakovat" |
|
|
|
Konečně mám Osvobození na DVD i s titulky, 60 tanků v 1 záběru se už asi v žádném filmu nebude opakovat | |
|
|
Nebylo to v Ryanovi, jak zastřelili řidiče Tigra skrze průhled? | |
|
|
Taz:to je ono přesně to jsem myslel! Pearl Harbor never! |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 3427: cit z Pearl Harbor: "Musíme se dostat nahoru!" "To bude problém" "Jo, ale P-40 jsou rychlejší než Zera"...pojď rambo, zabij je všechny ... a tak pořád dokola "nesestřelit P-40 z 15 metrů," |
|
|
|
Taz: Udělat z nepřátel idioty,to je ve většině amerických filmů.Například v pearl harboru,by japonští stíhači museli být uplně levorucí nabo slepí (nesestřelit P-40 z 15 metrů,to už o něčem svědčí) Americké filmy natočené ve spolupráci s US army stojí za nic |
|
|
|
Taz napsal v č. 3425: jedna???vždy Američani...... "že vždycky má jedna strana absolutně minimalizované ztr" |
|
|
|
Nejhorší, hlavně u amerických filmů, je, že vždycky má jedna strana absolutně minimalizované ztráty. Já neříkám, že film musí být masakr, kde přes valící se krev není vidět na obličej hlavního hrdiny, to ne. Jen mám pocit, že poslední filmy by se dali svým obsahem popsat asi takto: 1) úvodní bitva - němci jsou strašně zlí a drsní ... 2)přichází lovestory a okecávka okolo , která Vám stejně akorát kazí zážitek a většinou je nutno šáhnout po ovladači... 3)pár menších bitek aby se neřeklo, že němci jsou na tom špatně, ale už nám pomalu zakrněli ... 4)A tady už jsou najednou němci jak banda "vypatlaců" co nabíhá pod kulomety, svoje Jadgepanthery posílají na třicet metrů k sharmanům a tadá...všichni záporňáci mrtví ..... Prostě se mi to nezdá , toď vše... | |
|
|
jo,to jo,jeste atentát s Brzobohatym a nepřítel před branami,jinak asi konec... | |
|
|
Správně....bože ty formace He-111 nazačátku nemají chybu! Ty náklaďáky s municí, němci v lodích, čekající na vylodělní..... prostě špička! Tora, Tora, Tora a Bitva o Midway jsou mimochodem taky moc dobré filmy... |
|
|
|
Taz:víceméně na 100 procent souhlasím bivou o anglii si myslel Battle of Britain z roku tuším 1969? |
|
|
|
Mě se hodně líbí We were soldiers (chcete-li: Údolí stínů). Až na závěr, kdy všichni američané vyběhnou jako skupinka ala-rambo, je to dost dobré... Co se týče druhé světové války, považuju i přes všechny nedostatky, za nejlepší film Nepřítel před branami. Jinak mám pocit, že vzít filmeček jako třeba Bitva o Anglii (samo o sobě dobrý film) a předělat ho se současnými technologiemi.... hmmm, Pearl Harbor by se mohl jít zahrabat! |
|
|
|
Co říkáte na film Železný kříž, líbí se vám. Podle mě je to sice starší, ale dost dobře udělaný film. | |
|
|
bubu napsal v č. 3418: jenom WH... WH a pod tim čísla "já taky nějak nevím, ale WH je wehrmacht nebylo to WH-SS???" |
|
|
|
bubu napsal v č. 3416: kdyžtak mě opravte, ale WH je na autech wehrmachtu a SS je na autech waffen-SS...."jaká????? sem si nějak nevšiml, a anebo WH je špatně" ale možná kecam, tak mě neber vážně |
|
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 3408: jo, hlavně při ůplňku "liby se Vam i dalsi dily 7.roty?" |
|
|
|
liby se Vam i dalsi dily 7.roty? | |
|
|
Sgt.Tomas napsal v č. 3401: jak někdo podoktl asi cheater.......nekonečno nábojů......a nesmrtelnost..... "estli je rec o kod navajo tak to mi jako film prijde celkem good alke pride mi uplna blbina ze se tam nastve vyleti s thompsonem a za chvilicku postrili 100 zlutych" |
|
|
|
mbbb napsal v č. 3405: jj, asi to bude věčný ale to střílení se mě nezdá.........je tam moc mrtvých "já mockrát, to se neochodí" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce