Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
bubu napsal v č. 3403: "jo....já to už viděl......ale i tak je dobrej" já mockrát, to se neochodí
adam-panzermayor napsal v č. 3404: o tom to až tak není "az na ty Halftrucky a Chafee.......dobrý" |
|
|
|
mbbb napsal v č. 3402: az na ty Halftrucky a Chafee.......dobrý "To je panečku film " |
|
|
|
mbbb napsal v č. 3402: jo....já to už viděl......ale i tak je dobrej "Kam se poděla sedmá rota? To je panečku film - zrovna na to koukám " |
|
|
|
Kam se poděla sedmá rota? To je panečku film - zrovna na to koukám |
|
|
|
Levant napsal v č. 3397: estli je rec o kod navajo tak to mi jako film prijde celkem good alke pride mi uplna blbina ze se tam nastve vyleti s thompsonem a za chvilicku postrili 100 zlutych "Jo a vojáci stříleli přez sebe, KOd navajo je prostě bomba " |
|
|
|
BRUNNER:
Tak zas niečo nové od Eastwooda
To jsem tedy zvědav co z toho bude. Hlavně aby to nebyla patlanina typu Pearl Harbor. Eastwood už ale své kvality dokázal na jiných snímcích,tak doufejme že i tento bude patřit do jeho zlatého fondu. |
|
|
|
mbbb napsal v č. 3360: tak to doufám, že na to pořádně upozorníte ty co televizi nesledují (viz já ), to bych uchcával "doufám, že tu barevnou armádu budou ještě dávat - úplně jsem se v útoku pěchoty s Lt vz. 35 v barvě viděl - jako my ve stejnokrojích " |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 3392: "byl to cheater.... nesmrtelnost a nekonečno nábojů (taky jsem se divil)...ale jinak pěknej film...s příběhem" Jo a vojáci stříleli přez sebe, KOd navajo je prostě bomba A Pearl Harbor je kravina..slyšeli ste, že to udělali z námětu Tmavomodrého světa? |
|
|
|
bubu napsal v č. 3395: a né snad? "to mě je povědomý...... " |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 3392: na reál se nehledí...........
"byl to cheater"
Mocny_Fanda napsal v č. 3391: to mě je povědomý...... "no...to bylo samý: Ach miluji tě, mlask, mlask, cůůůůc...." |
|
|
|
Jo...ten se mi líbil | |
|
|
to je který??? československý, černobílý, a hraje tam Brzobohatý????
Přesně ten |
|
|
|
bubu napsal v č. 3390: byl to cheater.... nesmrtelnost a nekonečno nábojů (taky jsem se divil)...ale jinak pěknej film...s příběhem "měl podezdřele moc nábojů, jinak se přidávám k Tvému názoru......" |
|
|
|
bubu napsal v č. 3389: no...to bylo samý: Ach miluji tě, mlask, mlask, cůůůůc....atd...... "nebylo to psaný jako román????? pak se dostavila armáda......to bys nepochopil......" |
|
|
|
Taz napsal v č. 3374: měl podezdřele moc nábojů, jinak se přidávám k Tvému názoru...... "Pohled na křečovitě pálícího "Cage", který je nesmrtelný bylo to, co mne odrazovalo nejvíc. A jak se líbí "Kód Navaho" Vám?" |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 3387: nebylo to psaný jako román????? pak se dostavila armáda......to bys nepochopil...... "Pearl Harbor se sice odehrává za války ale já jsem žádné náznaky valečného filmu nezaznamenal" |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 3377: to je který??? československý, černobílý, a hraje tam Brzobohatý???? "Atentát(1964)," |
|
|
|
bubu napsal v č. 3380: Pearl Harbor se sice odehrává za války ale já jsem žádné náznaky valečného filmu nezaznamenal "Pearl Harbor" |
|
|
|
Dzin napsala v č. 3384: jen o 5 minut......jo bylo......
" Tak to jsi o hodně přišel, neboť to bylo opravdu zajímavé"
Martin R. napsal v č. 3385: to sem ani nemusel nic psát...... "Já ho taky viděl..." |
|
|
|
bubu: Tak to jsi o hodně přišel, neboť to bylo opravdu zajímavé. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce