Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
a co rikate na pad 3.rise me to prijde narozdil od hodne jinych filmu z valky "realny" ze to tam je uvedeny na pravou miru | |
|
|
Polata napsal v č. 3571: Zní to slibně "Že se režisér Marhoul chystá příští rok začít natáčet svůj projekt "Tobruk" je známo. ČT (režisér Strach) chystá slibný titul "Silver A" !" |
|
|
|
Můžeme se na něco těšít ? Že se režisér Marhoul chystá příští rok začít natáčet svůj projekt "Tobruk" je známo. ČT (režisér Strach) chystá slibný titul "Silver A" ! |
|
|
|
Midway? To je spulu s Atentátem podle mě nejlepší WW2 film |
|
|
|
Teda vy jste ostudy | |
|
|
Já taky neviděl Mídway. Snad ho někdy budou dávat v telce. | |
|
|
Dodo napsal v č. 3566: tys neviděl midway? to je bomba film! super obsazení, dobová technika, občas vložený video z války jako kulisa....jeden z nejlepších válečných filmů! "Midwaj som nevidel ale ked je to v 60. letech tak ta asi nebude BOMBA. Alebo ano?" |
|
|
|
Midwaj som nevidel ale ked je to v 60. letech tak ta asi nebude BOMBA. Alebo ano? | |
|
|
Kralik napsal v č. 3564: válečný film dle skutečné události "R E K O N S T R U K C E ! ! !" |
|
|
|
R E K O N S T R U K C E ! ! ! | |
|
|
Kralik napsal v č. 3562: zrovna dneska jsem koukal na Midway! taky tam byla ženská ale jen v pozadí! takže to byl rize válečnej film "V 60. letech američani točili skutečně válečný filmy: Tora, tora, tora!, Midway apod." |
|
|
|
V 60. letech američani točili skutečně válečný filmy: Tora, tora, tora!, Midway apod. | |
|
|
Dodo napsal v č. 3560: něco rize československýho! 10 partizánů ubrání kótu před celou divizí waffen SS... a dva hlavní hrdinové se zamilují do jedné zdravotnice, kterou na konci filmu zastřelí! to bude trhák jak Pearl Harbor "Tomas: Tak čo nevimislia nejaky FAKT vojnovy film." |
|
|
|
Tomas: Tak čo nevimislia nejaky FAKT vojnovy film. | |
|
|
Langos napsal v č. 3558: chybka! ale znáte amíky... to jejich vlastenectví je krapánek přehnaný v každym filmu. "Bratrstvo neohrožených jsem neviděl." |
|
|
|
Dodo napsal v č. 3554: Kod Navajo je pěknej film! Zachraňte vojína Rayena je taky dobrej, ale opět tam Amíci působí jako supermani a Bratrstvo neohrožených jsem neviděl. "A čo Kod navajo alebo Zachrante vojina Rajena a najlepši je Bractvo neohrozenych" |
|
|
|
DoDO: no newim ja nerikam ze to nejsou dobry filmy ale proste to je americka propaganda jinakk jako tak to je dobry a i kdyby tak stejnak nic jinyho neni | |
|
|
tak čo je podla teba najlepšie | |
|
|
Dodo napsal v č. 3554: americka propaganda "Kod navajo alebo Zachrante vojina Rajena a najlepši je Bractvo neohrozenych" |
|
|
|
A čo Kod navajo alebo Zachrante vojina Rajena a najlepši je Bractvo neohrozenych |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce