Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
Krstovanoho.......za to by měl ten coyot viset. Kolik mu za ten zvratek distributor zaplatil? Nebo tomu ten ubožák vážně věří? | |
|
|
Perry napsal v č. 3551: "tohle mohl napsat pouze duševně krajně nevyrovnaný člověk a nebo někdo kdo ten film neviděl" lidi jsou různý a tenhle "redaktor" (!) určitě ani neví kdy začala 2. sv. válka.... vůbec bych se nedivil ...Michael Bay, který je dnes považován za jednoho z nejlepších režisérů akčních filmů... tak proč udělal vyjímku??? |
|
|
|
tohle mohl napsat pouze duševně krajně nevyrovnaný člověk a nebo někdo kdo ten film neviděl | |
|
|
Martin R. napsal v č. 3549: já si to myslel...vypadá to na nejlepší film v dějinách kinematografie "Dík za ten odkaz,tenhle článek mě upřímně pobavil" |
|
|
|
...Pravda, najdou se i škobrtnutí...
Sestává se z ních celý film
Sedíte, sledujete scény v nichž za hřímání dramatické i dojemné hudby Hanse Zimmera (Gladiator, Skála) bojují bok po boku Ben Affleck a Josh Hartnett proti zlým Japončíkům a skvěle se bavíte
To rozhodně Mocny_Fanda: Dík za ten odkaz,tenhle článek mě upřímně pobavil |
|
|
|
Mocný_Fanda:
Je lepší než Titanic, protože nabízí přesvědčivější konec, působivější love-story a je okořeněn o tragický rozměr války. Je podle mého soudu i lepší než Tmavomodrý svět. Nebere se tak smrtelně vážně a je tudíž mnohem živější než chladně dokonalý Svěrákův film bez katarze. A konečně, ze všech letošních megahitů je Pearl Harbor určitě nejvelkolepější, nejzábavnější a nejameričtější. Troufám si tvrdit, že nic tak působivého jste už dlouho neviděli a až do prosince, kdy bude mít premiéru Pán prstenů, ani neuvidíte. Tak si to vychutnejte.
|
|
|
|
bleskove.centrum.cz/~mali_bobes~/film/clanek... takhle chválit jsem neviděl ani Harryho Pottera nebo Titanic! Některé věty z této recenze jsou opravdu zajímavé... |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 3541: To je pravda. "milej zlatej! Pearl Harbour neni válečný film... to že se to odehrává za války neznamená že je to válečný film.... to samý bych mohl říct, že MASH je taky válečný seriál" |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č.3541: "milej zlatej! Pearl Harbour neni válečný film... to že se to odehrává za války neznamená že je to válečný film.... to samý bych mohl říct, že MASH je taky válečný seriál" Od té doby to rozlišuji....
a kdo to asi píše? ty novináři co píšou recenzi mnohdy ví kulový o určitym tématu....hlavní je navnadit lidi
To mi záhy došlo... |
|
|
|
Co máte proti Pearl Harbor? Náhodou, mě se líbil, hlavně sekvence s Japoncema, kdy jim tam vyhrávala drňácká hudba, takže bylo každému jasné, že to nejsou žádné máčky a Amíci to budou mít těžké. |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 3538: a kdo to asi píše? ty novináři co píšou recenzi mnohdy ví kulový o určitym tématu....hlavní je navnadit lidi "po tom co se o tom psalo..... " |
|
|
|
YAMATO napsal v č. 3536: takový případ jsme měli v Táboře v kině, když jsem byl na Pádu třetí říše.... na konci, kdy říkaj osudy hrdinů, tak tam jeden chlap začal na plný kolo brečet "Já jsem se u něj královsky bavil (nic jiného mi nezbývalo, bral jsem ten film jako jakousi parodii)...akorát jsem svým nevázaným smíchem rušil kino v těch nejdramatičtějších záběrech " |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 3535: milej zlatej! Pearl Harbour neni válečný film... to že se to odehrává za války neznamená že je to válečný film...."Pearl Harbor.... " to samý bych mohl říct, že MASH je taky válečný seriál |
|
|
|
YAMATO napsal v č. 3536: Na tebe museli koukat pěkně vyjeveně co? "akorát jsem svým nevázaným smíchem rušil kino v těch nejdramatičtějších záběrech " |
|
|
|
Ono je lepší se smát nechtěné parodii než být naštvaný. Langos: ta nemocnice, to je prostě trapas, to máš recht. Měly tam dát ještě školku... |
|
|
|
Já jsem se u něj královsky bavil (nic jiného mi nezbývalo, bral jsem ten film jako jakousi parodii)...akorát jsem svým nevázaným smíchem rušil kino v těch nejdramatičtějších záběrech
Já jsem se nesmál. Přestože jsem nečekal žádný zázrak,odcházel jsem z kina skutečně zklamaný,po tom co se o tom psalo..... |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 3535: "Pearl Harbor...." No, Pearl Harbor je sice dobrej film, dobrej pro odreagování, ale jako válečný film ukazující skutečnou událost stroskotal. Jde o to, jak to berete. Jestli se vám nelíbí jenom proto, že padající letadlo v noci kulometem zabije Japonce a vlastní Amíky ani neškrábne a že americkej pilot sestřelený nad Atlantikem, kterýho vylovili z moře Francouzi, se vrátil do USA (nebo to bylo možné?), atd a nebo jestli se vám nelíbí herci, scénář aj. a ta milostná zápletka. Z hlediska obyčejného filmu proti Pearl Harboru nic nemám a není špatnej, ale pro mě stroskotal z hlediska válečného filmu, který má ukazovat přesně, jak ta válka vypadala a neměli by tam být žádný supermani, ale mělo by to být reálné a skutečně to tak mělo být a něměli si tam vymýšlet zásadní výmysly, jako například bombardování nemocnice (Proč by Japonci plýtvali municí na nějakou nemocnici, když měli zničit lodě! Navíc když už pozemní cíl, tak spíše přístavní zařízení.). Nepřítel před branami je taky dobrej film a žádnej velkej milostnej příběh tam neni. |
|
|
|
Já jsem se u něj královsky bavil (nic jiného mi nezbývalo, bral jsem ten film jako jakousi parodii)...akorát jsem svým nevázaným smíchem rušil kino v těch nejdramatičtějších záběrech | |
|
|
Horší je, když i to ostatní jsou kraviny...
Pearl Harbor.... |
|
|
|
Ono kdyby se takový film nezaplatil a nevyplatil, tak by se vůbec netočil, čili podobné věci jako milostné trojúhelníky bych bral jako malé zlo. Horší je, když i to ostatní jsou kraviny... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce