Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
![]() |
Jojo, Práče mám nahrané. A to máme další válečný film od začátku roku. ![]() |
|
|
![]() |
Algernon napsal v č. 3593: jasně "Na „Práče“?" |
|
|
![]() |
Langos: (3590) Davali zrovna Smrt si řiká Egelchen. ![]() |
|
|
![]() |
hele místní znalci, dívali jste se dnes odpoledne na Primu? |
|
|
![]() |
Kdyby Smrt si říká Engelchen nedávali docela nedávno v TV, tak bych vám to i prominul. Na co vy se díváte? Nebo že bych to snad ani raději neměl chtít vědět? ![]() Že jste neviděli Oázu je pochopitelné, když ji dávali naposledy, tak jste možná ještě ani nebyli na světě (nebo jenom chvilku). ![]() |
|
|
![]() |
To proto, že o WW2 se zajímám tak od začátku tohohle roku a to v telce moc filmů nedávalo. |
|
|
![]() |
HOP napsal v č. 3584: Tak ani tu Oázu jsem neviděl. Abych řekl pravdu, tak filmů z WW2 jsem moc neviděl, vlastně skoro žádný, akorát toho Nepřítele před branami a Pearl harbor. "Spolu s Oázou asi nejleší film o WW II" ![]() ![]() |
|
|
![]() |
no jo, nová generace.......![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
já taky ne.... přišel jsem o hodně? o čem to je? |
|
|
![]() |
No já to třeba neviděl. ![]() |
|
|
![]() |
Samozřejmě že viděl. To snad musel vidět každý i ten, kdo se o WW2 nezajímá. |
|
|
![]() |
Neviděli jste někdo náhodou český film Smrt má jméno Engelchen s Janem Kačerem? Spolu s Oázou asi nejleší film o WW II natočený za minulého režimu. |
|
|
![]() |
Algernon: (3572) Máš plnou pravdu. Tehdy jsem to viděl a úplně mě to uchvátilo. A od té doby marně čekám, kdy mi to zase uvedou. Onehdy byl rozhovor s mladým Brzobohatým a ptali se ho, jaký tatínkův film má nejraději. Jmenoval právě Oázu s tím, že je mu líto, že ho už vůbec nedávají. |
|
|
![]() |
Pád 3. říše v němčině je rozhodně lepší než Schindlerův seznam v angličtině |
|
|
mimo misu: Neznáte někdo nový ruský film Devátá rota? | |
|
|
![]() |
To je fakt. V němčině se to hezky poslouchalo. ![]() |
|
|
![]() |
v češtině to neni ono....Hitler je velice hezky hranej... a hlavně to mělo pravdivej příběh což se mi líbilo |
|
|
![]() |
mno ja to videl na TV na DVD v cestine ale taky bych dal rednost originalnimu zneni |
|
|
![]() |
Langaos: S těma titulkama je to leší,má to super atmosféru v té němčině ![]() Ale pokud si je z dálky nepřečetlmoc sis tu atmosféru neužil... Já jsem si to stáhnul přes DC++ a atmosféra mě vtáhla ![]() Přesto že jsem to viděl jen doma na compu.... Fakt dobrej film! Další tak dobrý válečný film jen tak nebude... ![]() |
|
|
![]() |
Langos: lOl |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce