Stíhací letouny, letecká válka
|
|
---|---|
Zdravim, chtěl bych se zeptat, jak se jmenují všechny skupiny(např. jako je roj, letka, dvojce atd.) ve vzduchu a pokolika jsou? Dík |
|
|
|
Myslím, že se o tom kdysi psalo v článku o účasti Italů v BoB v HPM. | |
|
|
ja_62 napsal v č. 7442: Snad 20° Gruppo di caccia terrestro - ale to už vůbec nevím - musel bych zapátrat." jedna jednotka CAI" Koneckonců, dostali se tam až v říjnu 1940, takže nějaká sláva to nemohla být tak jako tak. |
|
|
|
Kdysi jsem o tom četl - rozhodně jedna jednotka CAI s nimi operovala z těch belgických základen, ale nemám jistotu, že nějaký G.50 vůbec pronikl nad Británii - mám pocit, že na rozdíl od CR.42, si nenárokovaly žádné úspěchy, takže je otázka, zda vůbec někdy pronikly nad britské území. | |
|
|
tomba.strof napsal v č. 7436: Ještě bych zmínil nasazení za (pozdních fází) bitvy o Británii, ze základen v Belgii v rámci Corpo Aereo Italiano . "Kde všude byl nasazen FIAT G 50 mimo italii???" |
|
|
|
A snad i v Rusku ne? | |
|
|
Ještě bych dopnil Španělsko a severní afriku. | |
|
|
Finsko, Chorvatsko. | |
|
|
Kde všude byl nasazen FIAT G 50 mimo italii??? | |
|
|
Ero napsal v č. 7434: Me 163 neoperovaly ani tak na frontě, jako při ochraně bodového cíle - u JG 400 v Brandisu. "Na frontě operovaly necelé tři stovky Me 163" |
|
|
|
Na frontě operovaly necelé tři stovky Me 163 a postupem času, bylo 80% zničeno. Ale počet mrtvých pilotů nevím, kdybys to našel napiš do fóra, taky by mě to zajímalo. |
|
|
|
Algernon napsal v č. 7432: To bych musel najít, o tom nic nevím. "Schválně, víš něco o prvním oficiálně unaném sestřelu Me 262?" |
|
|
|
Ero napsal v č. 7430: To bych taky tak odhadoval, ale mě by zajímalo kolik jich do konce války díky tomu zařvalo. "Každý třetí přistání bylo smrtelný !" |
|
|
|
Každý třetí přistání bylo smrtelný ! | |
|
|
Iljušin napsal v č. 7426: Jasně, jak praskla nádrž bylo hotovo. Ale Me 163 měli více ztrát při přistání než v bojových akcích takže přistání zase taková "maličkost" nebyla. "nesměla hlavně prasknout nádrž." |
|
|
|
Algernon: Nevíš náhodou kolik pilotů zhruba zemřelo díky nějaké poruše? | |
|
|
Algernon: Máš pravdu. Byli obě dost poruchová a hodně zranitelná při vzletu a přistání. | |
|
|
Ero napsal v č. 7424: To byla maličkost, ale nesměla hlavně prasknout nádrž. "tvrdší než na normálním kolovém podvozku." |
|
|
|
Ale rychlost při přistání byla větší (kolem 220 km/h) a dopadnutí na lyžinu bylo alespoň pro záda tvrdší než na normálním kolovém podvozku. | |
|
|
Me 163 a Me 262 se hlavně mohli obavát spojeneckých stíhaček, když přistávali. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII ve vzduchu
- > Stíhací letouny, letecká válka