Stíhací letouny, letecká válka
|
|
---|---|
![]() |
Brunnere zapomeň na to. |
|
|
![]() |
A proti tomuhle chce někdo postavit Eagla![]() |
|
|
![]() |
To je naprostá bomba!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() Škoda že tam není pořádně vidět salto, ale i tak je to krása. Všem doporučuju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
![]() |
Sice to sem nepatří,ale vy co můžete se podívjte na tohle video, je famozní!! ![]() ![]() |
|
|
![]() |
No, hezky si mi to nandal Algernone. Musím Ti odpovědět a vysvětlit a podrobněji rozepsat jednotlivé body, kterých jsem se dotknul jen velice okrajově. Protože nechci pobuřovat Toma, tak Ti to pošlu emailem. Už jsem rozchodil i systém, tak Ti pošlu i materiály, které jsme Ti slíbil. |
|
|
![]() |
Algernon: konečně jsem prošel ty materiály z NTM. Mno je opravdu podivný ten údaj rychlosti u země při tříminutovém maximálním výkonu a bojovém třicetiminutovém výkonu..asi šotek ne?....btw....ty údaje jsou tedy bez MW50?? Pak se mi tam nezdá ještě jedna věc, ale jelikož to nemám teď u sebe, tak to rozvedu až zítra. Hmotnosti seděj, což je vyloženě pozitivní. ![]() |
|
|
![]() |
Algy, měl by ses léčit![]() |
|
|
![]() |
Honza : Že se jedná o bombardéry to jsem zjistil už před tím dotazem. Téma "Najlepší taktický bombardér 2 sv ..." jsem zaregistroval, ale zatím jste tam probírali spíš bitevníky, proto jsem to dal sem. Za odpověď moc díky. |
|
|
![]() |
Marku ![]() |
|
|
![]() |
Máte nějaké bližší informace o francouzských letounech Breguet 693 a Leo.451 ? Přibližné výrobní počty, nasazení, využití, .... |
|
|
![]() |
Algernon napsal v č. 3431: Já se jenom bavím, jakému množství lidí ten borec zamotal hlavu "DuGalle: to jsi mohl napsat hned" ![]() |
|
|
![]() |
Gryzlov: tak bavit se je možná o čem, ale přineslo by to něco nového? ![]() Algernon: v tvých příspěvcích se nějak ztrácim...nešlo by to od tebe nějak stylizovat? |
|
|
![]() |
To Karaya: Němčina mi není bližší, akorát na spojování byli experti němci:)) |
|
|
![]() |
Honza: Hurricane-zwilling
Inu, každý používá řeč, která je mu bližší ![]()
Kreon: Co to je za hrůzu na tom obrázku? To lítalo?
Mno, pokud jsem to správně pochopil, tak je to plastikový model, tedy zásadně nelétající ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Twin Hurricane - čtěte hned první stranu, kdo umíte AJ: www.bcbrand.com/~dougm/OSMC-May99.pdf |
|
|
![]() |
Kreone, tak to ani nevíš, o co přicházíš ![]() |
|
|
![]() |
Co to je za hrůzu na tom obrázku? To lítalo? ![]() Gryzlov: Tom má pravdu, nemní se o čem bavit ![]() S nějakym simulátorem sem nechoď, na to jsem haklivej. ![]() |
|
|
![]() |
Tom: To by mě taky zajímalo. Je to pro mě novinka. |
|
|
![]() |
No ne, Hurricane-zwilling? To vážně slyším poprvé![]() |
|
|
![]() |
Tom: hledal jsem a jediný výsledek mého hledání je tento obrázek modelu:![]() Takže asi na tom něco bude, nemyslím si, že by si modelář jen tak vycucal z prstu Twin Hurricane... Ale nějaké další info... Bohužel, nemůžu (alespoň zatím) sloužit ![]() |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII ve vzduchu
- > Stíhací letouny, letecká válka