Československé opevnění z let 1935-1938
|
|
---|---|
čet.Hrad napsal v č. 6401: Jako pěchotní. To škatulkování ale může být někdy ošemetné. "Drobný dotaz: spadal 9cm minomet vz. 38 do pěchotních nebo dělostřeleckých zbraní?" |
|
|
|
Drobný dotaz: spadal 9cm minomet vz. 38 do pěchotních nebo dělostřeleckých zbraní? | |
|
|
Fuky napsal v č. 6394: No k odvozu bych se az tak negativne nestavel - i kdyz take to neni uplne dobre. Hlavne mi vadi ten zpusob, rozrezat a hura pryc, to je svinstvo. To je uz jako odvoz do srotu..... uvidime, zda dojde k rekonstrukci do priblizne puvodniho stavu a kde se nakonec objevi. "On je slušně řečeno nepatřičný nejen způsob odvozu, ale i odvoz samotný. Je smutné, že jsou mezi námi lidé, které toto byť jen napadne... " |
|
|
|
Worchester napsal v č. 6398: Zkus to najít na webu čt někde v archívu. "Nekoukali jste teďka někdo na ČT1 na Fenomén dnes? Byli tam kluci ze Štachlberku - Kejzlar, Holzknecht a Vlasák. Já sem viděl jenom konec, nevíte někdo o čem to bylo?" |
|
|
|
Nekoukali jste teďka někdo na ČT1 na Fenomén dnes? Byli tam kluci ze Štachlberku - Kejzlar, Holzknecht a Vlasák. Já sem viděl jenom konec, nevíte někdo o čem to bylo? | |
|
|
Fuky napsal v č. 6396: ne, neznám, do ví, třeba nastrčená figura "nebo víš o nějakém nově vzniklém muzeu na Liběchovce?" |
|
|
|
mbbb napsal v č. 6395: To je právě ta otázka, já jsem o zmíněném nikde nic neobjevil - nebo víš o nějakém nově vzniklém muzeu na Liběchovce? "jinak KVH Stráž p. R. -existuje to vůbec, nebo je to zástěrka???? " |
|
|
|
ne, nezaregistroval odvoz závory pro musejní účely ani tak nekritisuji, i když si mohli vybrat ne tak hezký a zachovalý kousek - vč. zídek, ale ten způsob provedení je na rozbití držky. Ipeny sou holt nyní hodně v módě, módn vlna. jinak KVH Stráž p. R. -existuje to vůbec, nebo je to zástěrka???? |
|
|
|
mbbb napsal v č. 6393: Tak to jsme dva." ale to, jakým způsobem "odvezli" tu závoru je svinstvo. a pod to se klidně podepíšu" On je slušně řečeno nepatřičný nejen způsob odvozu, ale i odvoz samotný. Je smutné, že jsou mezi námi lidé, které toto byť jen napadne... Myslel jsem jen, jestli jsi nezaregistroval ty inkriminované příspěvky na řopíkách, které byly smazány. |
|
|
|
já víc moc nevím, finišuji na rukopisu a nic jiného nestíhám ale to, jakým způsobem "odvezli" tu závoru je svinstvo. a pod to se klidně podepíšu |
|
|
|
Na řopíkách bylo propíráno jisté VHK Stráž pod Ralskem, takže najednou ne-e opavští? | |
|
|
No Ippen někde hajá v garáži a čeká na vzkříšení, tak nějak bych to viděl PS: U mě není |
|
|
|
Rád bych zde ještě otevřel otázku toho jihomoravského Ippenu, jak to vlastně dopadlo, teď jsem pročítal Řopíky (tak různě fungovaly a nefungovaly..) a nějak jsem to moc nestíhal, což je zapříčiněno zřejmě smazáním některých příspěvků... Mbbb ví víc? | |
|
|
to není normální, ten člověk buď musí být multimilioner, nebo je to nějaká nepravost. | |
|
|
Já na tom Aukru nestačím valit bulvy... | |
|
|
mbbb napsal v č. 6377: Tak už 22000 !!! "tohle je asi rekord: www.aukro.cz/item166357429_opevneni_1938_bun..." |
|
|
|
Pavel.ct napsal v č. 6380: "Toho "Týpka" znám a můžu Vám říct, že z těch přihazujících cen je vyvalenej stejně jako vy i já " Já si myslím, že vím, o koho jde Ale začíná to být opravdu husté - 17 tisíc za jednu fotku - no, to je kotel. |
|
|
|
Worchester napsal v č. 6384: Nefungují celé ropiky.net "Mě ten odkaz nefunguje" |
|
|
|
Fuky napsal v č. 6364: Mě ten odkaz nefunguje " Zajímavý článek - ropiky.net/clanek.php?id=1170595582#" |
|
|
|
Streso napsal v č. 6382: Ale zaplatí z toho poplatky pro poskytovatele aukce "A prodávající aby o tu věc nepřišel, tak se domluví s nějakým známým , který toho dotyčného zájemce prostě přehodí. " |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Opevnění, stavby
- > Československé opevnění z let 1935-1938