Bylo vylodění v Británii v roce 1940 možné?
|
|
---|---|
732: Ale odpoved je stejna... | |
|
|
Hned, jen co najdu parametry jejich parametru... | |
|
|
A co takhle radar s nejvetsim radarem postaveny za WW2 a jeho radaru? | |
|
|
Dobre beru. A jak pises, jde jen o to... Co se tyka parametru Bismarcku (radaru) tak bych to z hlavy sacoval, vlnova delka 81cm a dosah 25km... |
|
|
|
724 Coz jenom dokazuje, ze nebyli tak uzasni... Jmeno mi neco rika, z hlavy nic, musel bych zapatrat. |
|
|
|
720: Podle me, ze nemeli zcela vypracovanou koncepci dalsiho vyvoje a hlavne ze samotne moznosti radaru nebyli mezi jejich generalitou jeste plne pochopeny (podobne jako treba u Americanu v pocatecnich nocnich bojich v Salamounech) | |
|
|
719: To bych nerekl. Kdyz vim, ze po mne jdes drive, nez ty, mam vice casu na pripravu a mohu prevzit iniciativu. | |
|
|
718 A z ceho usuzujes, ze jsem to nevedel? :) | |
|
|
715 Hlavne potrebujes vystrazny radar, ktery by te varoval pred nepritelem minimalne ve stejnou chvily, v jakou jeho radar zjisti tebe. |
|
|
|
Co bych hadal, ty mi to urcite napises. :) | |
|
|
709 Zrovan jsem si take rikal. :) | |
|
|
708: Pokud vim, to ze byla menci, nez u treba Americkych radaru na NC... | |
|
|
707: PROC? | |
|
|
706: Vyvyjeli Americane v roce 1940 centimetrovy radar? :))) | |
|
|
703 Tak to myslime oba dva. Ja bych do toho jeste zapocital, ze by mel byt alespon rovnoceny pristrojum potencialniho nepritele. |
|
|
|
700 V tom pripade me zarazi, ze oponujes na ,podle tebe, nesmyslny argument, stejne nesmyslnym argumentem... :)))))) |
|
|
|
698 Jsem. Nebo snad mas udaje svedcici o opaku? Sem s nimi, rad se dozvim neco noveho a zajimaveho. |
|
|
|
696 Treba to, ze uz v roce 40 predpokladali Americane, ze budou potrebovat lepsi radar a Nemci, jak to vypada, moc ne... |
|
|
|
(695) Co myslis ty? :) |
|
|
|
Jen pro mou informaci, bavíme se snad o (ne)možnosti vylodění v Británii v roce 1940, a tudíž nevím co s tím má společného to, že v roce 41 měli Němci palubní radar na stíhačkách (nočních), řízeny flak radarem etc... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Bylo vylodění v Británii v roce 1940 možné?