Pěchotní zbraně
|
|
---|---|
Na webu BVS se objevila spousta nových znehodnocených zbraní: Stengun mk.II a mk.III, Streling, Bren, puška M1917, Mosin Nagant 1891/30 a další... Určitě na to mrkněte: bvs.cz/znehodnocene.html |
|
|
|
zdrawim...shanim veskere mozne informace o finske vyzbroji....pripaden veci posilejte na mailto:[email protected] | |
|
|
"Délka barelu 419 mm Systém krmení 30-dokola oddělitelná krabice Rychlost ohně 500 kulatý/min Rychlost čenichu 685 m/s"
a navíc ten speciální zahnutý barel ). tak mě napadá, ta délka čenichu, systém krmení - nechtěly spíš popsat nějakýho psa? |
|
|
|
Worchester napsal v č. 378: To je síla...já z toho nemůžu " Možná by se to hodilo spíše do vtipů, ale dám to sem Doporučuji přečíst (až do konce) stg-44.navajo.cz/ , aneb co dokáže translátor "
Typ Výběrová ohnivá puška
Délka barelu 419 mm Systém krmení 30-dokola oddělitelná krabice Rychlost ohně 500 kulatý/min Rychlost čenichu 685 m/s Určitě si přečtěte i příbuzné heslo "samopal" - dozvíte se že Thompson měl bubnový časopis a podobné.... Třeba:
Oni jsou ideální pro blízko-boj rozsahu v uzavřených městských atmosférách, kde zbraň je rozsah a správnost je méně důležitá než schopnost k snadno a instinktivně postříkat cíl kuličkami
Němci používali těžší verze Luger pistolí, vybavený větším kapacitním hlemýždím časopisem a delším barelem
Sten a současný výtržník a Koch MP5 byli všichni vyrobení s klidem, základní silencers, a takové zbraně jsou favority zvláštních sil a jednotky policie.
|
|
|
|
krásně surrealistické | |
|
|
Možná by se to hodilo spíše do vtipů, ale dám to sem Doporučuji přečíst (až do konce) stg-44.navajo.cz/ , aneb co dokáže translátor |
|
|
|
Krtek2 napsal v č. 376: Neměl si na mysli Haenel 49? " Hanenel vz.49" Pokud si dobře pamatuji, mělo by z ní jít střílet i bez zásobníku, že? Co se týče zásobníku na prodej tak kde nic, tu nic. Snad jen u němec něco mají www.luftdruckwaffenshop.de/ Jinak se koukni po střeleckých obchodech, apod.
Krtek2 napsal v č.276 Jestli nějakou fotku už máš, mohl by si mi ji poslat na mail (je v mém profilu)? Díky "Až mi kamarád dodá fotoaparát dám sem snad nějakou fotku." |
|
|
|
Vím,že to sem nepatří,ale: Tak jsem konečně zjistil co jsem to našel za vzduchovku (viz můj 276).Jedná se o pravděpodobně německou vzduchovku Haenel vz.49.Je teda rozebraná a chybí zásobník, myslíte,že by se nedal někde sehnat? |
|
|
|
Worchester napsal v č. 374: Máš pravdu, trochu jsem se unáhlil "Pouze v armádě? Nechceš si to rozmyslet?"
Worchester napsal v č. 374: To jsem měl namysli "Ale pro civilní trh USA, zřejmě ne." |
|
|
|
Ero napsal v č. 373: Pouze v armádě? Nechceš si to rozmyslet? Použítí mají jak v již zmiňované armádě, tak i policii, či v jiných bezpečtnostních a speciálních složkách. Ale pro civilní trh USA, zřejmě ne. Také se může jednat o prototypy. "Ale tý různé verze Thompsonů na které jsi dal odkaz, byly samopaly a ty májí užití jen v armádě " |
|
|
|
Worchester napsal v č. 372: Máš recht "Všechny samopaly Thompson měli odjímatelnou pažbu, takže proč by na tento typ nemohla jít připevnit "
Worchester napsal v č. 372: To samozřejmě říci nechci. Ale tý různé verze Thompsonů na které jsi dal odkaz, byly samopaly a ty májí užití jen v armádě "Tímto chceš říct, že zbraně (alespoň tedy ruční palné) jsou určeny pouze pro potřeby armády?" Byli ty Thompsony vůbec vyrobeny, alespoň prototypy, nebo to je jen nějaká blbost |
|
|
|
Ero napsal v č. 371: Všechny samopaly Thompson měli odjímatelnou pažbu, takže proč by na tento typ nemohla jít připevnit
"Třeba ten M13S, dik nemá ani pažbu"
Ero napsal v č. 371: Tímto chceš říct, že zbraně (alespoň tedy ruční palné) jsou určeny pouze pro potřeby armády?" jako armádní spolehlivá zbraň vypadá nepoužítelný" Např. ten M2A2 by měl při "zapření" zbraně hledí strašně blízko oku a tedy míření s touto zbraní by šlo docela obtížně. Krom toho všechny zbraně vypadají dosti futuristicky a mám obavy jestli autor těch www stránek nevyretušoval kresby od Žuka |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 370: Třeba ten M13S, dik nemá ani pažbu a jako armádní spolehlivá zbraň vypadá nepoužítelný, hodil by se akorát do Hollywoodského filmu "A to soudíš na té fotce podle čeho?" |
|
|
|
Ero napsal v č. 369: A to soudíš na té fotce podle čeho? "Taky předpokládám, to jsou zrůdy. Z některých se, již podle fotografie nemohlo dát účinně střílet." |
|
|
|
fusilier napsal v č. 368: Taky předpokládám, to jsou zrůdy. Z některých se, již podle fotografie nemohlo dát účinně střílet. "předpokládám že to jsou jenom sci-fi samopaly" |
|
|
|
Worchester napsal v č. 365: předpokládám že to jsou jenom sci-fi samopaly "Něco pro labužníky Nejvíc mě asi dostala koncepce bull-pup Thompsona kresba pochází z nějaké publikace od A.B.Žuka) sweb.cz/filda.sv/unknown%20tommy%20guns.JPG" |
|
|
|
Worchester napsal v č. 365: A bylo některé z těch "monster" vyrobeno a použito ? Doufám že né "Něco pro labužníky Nejvíc mě asi dostala koncepce bull-pup Thompsona kresba pochází z nějaké publikace od A.B.Žuka) sweb.cz/filda.sv/unknown%20tommy%20guns.JPG" |
|
|
|
Rixen napsal v č. 339: Mám, to teda mám
"Máš zájem si jej koupit?"
Rixen napsal v č. 341: Já myslím že cena to je docela odpovídající, je třeba si ještě dokoupit pouzdro apod. takže komplet výjde na nějaký 4500Kč "A není to trochu málo?? (3 900Kč)" |
|
|
|
Něco pro labužníky Nejvíc mě asi dostala koncepce bull-pup Thompsona kresba pochází z nějaké publikace od A.B.Žuka) sweb.cz/filda.sv/unknown%20tommy%20guns.JPG |
|
|
|
Ero napsal v č. 306: www.fronta.cz/forum.php?search=&only_aut... "V jakých počtech byl vyroben Stg. 44" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Výzbroj a vybavení
- > Pěchotní zbraně