Pěchotní zbraně
|
|
---|---|
Worchester napsal v č. 404: Prodával ale nakonec jsem si to rozmyslel "Pokud se nemýlím neprodával si tu Mosin vz.44 náhodou?" |
|
|
|
Ero napsal v č. 403: Chystáš se kupovat? Na co, vždyť je to jen atrapa To si raději připlať, počkej až uděláš ZP, a kup si střelbyschopnou Pokud se nemýlím neprodával si tu Mosin vz.44 náhodou? "V bvs nabízejí nově karabinu Mosin 1938 za 3400Kč a Mosin 44 stojí 3900Kč. A tak se ptám, není ta karabina 1938 cennější ? www.bvs.cz/znehodnocene_rusko_mosin1938_762.html" |
|
|
|
V bvs nabízejí nově karabinu Mosin 1938 za 3400Kč a Mosin 44 stojí 3900Kč. A tak se ptám, není ta karabina 1938 cennější ? www.bvs.cz/znehodnocene_rusko_mosin1938_762.html |
|
|
|
m11 napsal v č. 401: Gratuluju "mam vzduchovku tgf vz47" |
|
|
|
vim ze je to po valecny ale mam vzduchovku tgf vz47 | |
|
|
Jen tak pro zajímavost v bvs.cz jsou dvě nové zbraně Enfield MkIII www.bvs.cz/ww_ii_opakovaci_kulovnice_anglie_... Enfield No.4 www.bvs.cz/ww_ii_opakovaci_kulovnice_anglie_... Myslím že cena to není špatná, takovou Enfieldku bych si nechal líbit |
|
|
|
a mate pls odkaz? | |
|
|
Streso napsal v č. 397: když už máme kvér, bude problém sehnat munici...aspoň tu ostrou "Aspoň dle výkresů to tak vypadá,inu šikovné ručičky dovedou ledacos" |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 393: Aspoň dle výkresů to tak vypadá,inu šikovné ručičky dovedou ledacos "Střelbyschopného? Ale myslím že nebude úplně jednoduché ho sestrojit " |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 395: Já ho zas v blahý paměti koupil za 1700kč. "Zdražili.Malý příklad: Před rokem jsem tam koupil Sa vz.58 za 1200kč a teď stojí 2500kč" |
|
|
|
Ero napsal v č. 394: Zdražili.Malý příklad: Před rokem jsem tam koupil Sa vz.58 za 1200kč a teď stojí 2500kč "Jak to myslíš ? " |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 393: Jak to myslíš ? "ale ještě před rokem to bylo o něčem jiném... "
Martin R. napsal v č. 393: Já taky, a ještě je levnější. "Ani já.... to už radši PPŠ-41 ,ten se mi líbí víc " |
|
|
|
Ero napsal v č. 386: Ani já.... to už radši PPŠ-41 ,ten se mi líbí víc " za ty Steny bych já tolik peněz nedal "
Streso napsal v č. 390: Střelbyschopného? "Na netu jsou dokonce i výkresy na výrobení domácího Stena " Ale myslím že nebude úplně jednoduché ho sestrojit
Ero napsal v č. 386: Tak nějak.... ale ještě před rokem to bylo o něčem jiném... " tak to jsou blázni myslet si že to někdo koupí." |
|
|
|
Ero napsal v č. 389: Vždyť Sten Mk.II je kovářská práce,nejvíce práce je se závěrem."To je pravda, ale určitě by bylo dobré kdyby měl i funkční, myslím že Sten Mk.II nebo Mk.III se u nás tak snadno nesežene, nebo snad ano ?" Na netu jsou dokonce i výkresy na výrobení domácího Stena |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 388: To je pravda, ale určitě by bylo dobré kdyby měl i funkční, myslím že Sten Mk.II nebo Mk.III se u nás tak snadno nesežene, nebo snad ano ? "Jednodušší dovoz!" |
|
|
|
Ero napsal v č. 387: Jednodušší dovoz! "Mimochodem je zvláštní, že jsou jen znehodnocené, že tam nemá na prodej i funkční " |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 383: Mimochodem je zvláštní, že jsou jen znehodnocené, že tam nemá na prodej i funkční "Stengun mk.II a mk.III, Streling, Bren, puška M1917" |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 385: tak to jsou blázni myslet si že to někdo koupí."Roudnici u HK stojí 29000kč " S Brenem souhlasím, není nejdražší ale za ty Steny bych já tolik peněz nedal |
|
|
|
Ero napsal v č. 384: To asi ne.... Ale ten Bren je za celkem dobrou cenu, v Roudnici u HK stojí 29000kč "A určitě nejsou nejlevnější" Stejně tak jako znehodnocený stengun... ten jsem zatim prodávat neviděl (pouze tu repliku z Armyfortu) |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 383: A určitě nejsou nejlevnější a budou k dostání koncem roku "Na webu BVS se objevila spousta nových znehodnocených zbraní: Stengun mk.II a mk.III, Streling, Bren, puška M1917, Mosin Nagant 1891/30 a další... " |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Výzbroj a vybavení
- > Pěchotní zbraně