Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
Má někdo zkušenosti s těma patinovacíma pigmentama "Star Dust" ? | |
|
|
Jednou jsem dělal tanky 1/700. Byly jako doplněk k vyloďovací lodi. I s vyloďovacím člunem. | |
|
|
FUJ06 napsal v č. 1813: Už jsi se někdy pral s tigrem? "Toho tigříka mam od Revellu a jsem celkem spokojený !! " |
|
|
|
Honza napsal v č. 1828: Já bych byl za chvilku holohlavej "Technika ve 1/144? No to teda musí bejt maso..... Pinzety do obou ruk a hodinářskou lupu, poté vzhůru do lepení!" |
|
|
|
www.mibglobal.com.au/prod1390.htm | |
|
|
home.houston.rr.com/diecasttanks/panther.htm | |
|
|
Technika ve 1/144? No to teda musí bejt maso..... Pinzety do obou ruk a hodinářskou lupu, poté vzhůru do lepení! |
|
|
|
Ne. Já vím že HAULER vyrábí nějaký setiny a ale že i stočtyřiačtyřicetiny... | |
|
|
Tys to na E-day neviděl? Mám dojem že něco z tadytěch pidi modelů tam bylo... | |
|
|
Ve stočtiřiačtiřicetinách se výrábí i bojovka ? | |
|
|
Marek napsal v č. 1802: A hlavně jít až do 1/144, to je na mikroskop "Hlavně se nesnižuj k tomu, aby si "lepil" to pidiměřítko 1/72." |
|
|
|
Jo. 1/72. Do té doby jsem si myslel že na dvaasedmdesátině bojovce se nedá tmelit. Firma ACE mě přesvědčila že to jde. A hlavně jsem nepochopil jak k tomu mohli dát článkový pásy. To nebyly pásy ale hroudy plastu. | |
|
|
Eagle napsal v č. 1820: tak to nepoznam.1:72? "Ale i tak vypadá hezky. Stavebnice byla dost dobrá. Ale možná mě zmanipulovalo to BVP od ACE. To byla hrůza." |
|
|
|
mne sa na bredlyho podarilo zohnat niekolko dobrich podkladov taze ja by som sa s nim chcel pohrat ale zatial na to nemam dost casu(stuart,sdkfz.251,M3scout car,pz4,ka-50,Mig-23) | |
|
|
Ale i tak vypadá hezky. Stavebnice byla dost dobrá. Ale možná mě zmanipulovalo to BVP od ACE. To byla hrůza. | |
|
|
Jo. Na bojovku si zas tak moc nepotrpím. | |
|
|
Eagle napsal v č. 1817: a ako si ho spravil?"len z krabicky?" "mato: Bredlyho jsem postavil těsně před prázdninama. Byl super." |
|
|
|
mato: Bredlyho jsem postavil těsně před prázdninama. Byl super. | |
|
|
Eagle napsal v č. 1814: hej,cital som to ale na tamiyacke bicykle to nenapasujes "V Modeláři to jeden člověk dělal na pětatřicetině pomocí leptů na TB-3 (1/72)" |
|
|
|
v zime si postav snehuliaka od revellu. ide o to ze na mierke 1:72 sa treba viac narobit ako na 1:35.ak to teda chces mat aspon trochu realne. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC