Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
Narazil jsem na informaci, že na německých ZŠ v protektorátu bylo zaveden povinný předmět stavění leteckých modelů (v rámci výtvarné nebo dílenské výchovy).
Dotaz na místní letecké modeláře - znáte někdo podrobnosti tohoto projektu? Zachovala se u nás někde nějaká sbírka školních modelů?
|
|
|
|
Teď ještě model T-34/85, aby u Pantheru vykouzlil ty dírky v pancíři. | |
|
|
Panther z Výškovic u Bílovce 1945: www.facebook.com/media/set/?set=a.9468594653... www.fronta.cz/fotogalerie/vyskovice-u-bilovc... |
|
|
|
Zdravím všechny modeláře, pokud máte v oblibě Československé, ale i zahraniční opevnění a rádi byste měli jeho model doma, podívejte se buď na www.mn-modelar.cz/index.php?cPath=466_468 nebo můžete sledovat novinky na www.facebook.com/MnModelar
Díky, ahoj
|
|
|
|
Tak podle předlohy se to moc nepovedlo, ale tak snad to tolik nevadí. Práce to stálo hodně i tak :-D Přiložené soubory jsou přístupné po přihlášení
|
|
|
|
Půjde do našich barev a chtěl bych zkusit ty nové lešanské, tak snad se zadaří Přiložené soubory jsou přístupné po přihlášení
|
|
|
|
Podařilo se nám sehnat několik posledních kusů modelů čs. opevnění v měřítku 1:35 obchod.boudamuseum.com/opevneni-1-35-c43/ |
|
|
|
Z napsal v č. 5988: Aha, tak to jsou modely, které jsem ještě nedokončil, takže proto tam je to "under construction" . ""Page Under Construction"" |
|
|
|
Kdybych se byl vyjádřil přesněji, tak mi šlo spíš o ty odkazy po kliknutí na něž se objevilo "Page Under Construction" (když jsem to v pátek zkoušel). | |
|
|
Z napsal v č. 5986: No jak jsem psal moje HTML znalosti jsou na malé úrovni a popravdě řečeno, mně o vzhled nejde, spíš o obsah . Na tom bych chtěl zapracovat víc. Ale zkusím ještě aspoň nějaké pozadí vymyslet. "Modely pěkné, ale stránka vypadá jaksi nedokončeně." |
|
|
|
ramasa napsal v č. 5984: Modely pěkné, ale stránka vypadá jaksi nedokončeně. "Kdyžtak kukněte na www.umodelare.wz.cz" |
|
|
|
Kdyžtak kukněte na www.umodelare.wz.cz , je to moje jednuduchá stránka, kam dávám své modely . | |
|
|
Tady něco z mé tvorby Přiložené soubory jsou přístupné po přihlášení
|
|
|
|
Tom napsal v č. 5980: Podle mě by to za víkend šlo, ale muselo by se nad tím sedět od rána do večera a i tak by to bylo uspěchaný :). Weekend proto, že v tom nejsou reziny, a jen jedna kamufláž a sada obtisků. "Není zač, určitě se pochlub. Jak že to je? Weekend edition...takže v pondělí " |
|
|
|
Není zač, určitě se pochlub. Jak že to je? Weekend edition...takže v pondělí | |
|
|
Tom & Algy - díky moc oběma, s tímhle to myslím půjde. Pokud budete chtít, pošlu kdyžtak výsledek. | |
|
|
Tom napsal v č. 5977: můj mail je [email protected] "Giro.c, ozvi se mi na mail - něco jsem naskenoval z věcí co mi zůstaly z modelaření. Pošlu to přes úschovnu - jen potřebuju vědět kam " |
|
|
|
Giro.c, ozvi se mi na mail - něco jsem naskenoval z věcí co mi zůstaly z modelaření. Pošlu to přes úschovnu - jen potřebuju vědět kam | |
|
|
Algernon napsal v č. 5974: Tahle by mě zajímala. Nevíš, jestli to takhle šlo sundat i v polních podmínkách? Nebo repsektive jak se dalo dostat k motoru a co všechno se dalo sundat? Moje jediná znalost je v podstatě ta, že FW 190 byl dobře přístupnej :-D pro mechaniky :-D.
"Mám tu fotku z výroby Fw 190 — motor už na mašině, ale „holej“, vůbec čímkoli nezakrytovanej."
Algernon napsal v č. 5972: Jo to je přesně ono."Caygill, Bojové legendy? " Ono je totiž ještě otázkou, jestli se mi ten vyklápěcí dekl povede vyříznout. |
|
|
|
Algernon napsal v č. 5972: Děkuju, zatím se s tím nezabývej. Ještě Chvíli mi to bude trvat a nejdřív zkusim něco najít na netu. Ať s tím zatím nemáš moc práce. Já jsem našel jednu fotku, kde byl otevřenej motor - na jeho pravý straně byl odklápěcí dekl, který se otevíral zhora dolů (myslím). Zajímalo by mě, jestli se dal otevřít celej motor..... "Jinak celkem solidní jsou i byť už postarší monografie z Modelpresu (Fw 190A, Bílý, Pátek, Rajlich) a na Fw 190F a G (od JaPo, autoři Ing. poruba a Ing. Janda). Přinejhorším nějaký fotky odkrytovaného motoru BMW bych měl najít ve svých knížkách (a buď rozchodím scanner, nebo to přinejhorším nafotím), popř. můžu mrknout co kde vyšlo v L+K nebo ve Flightu." |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC