Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
V Modeláři to jeden člověk dělal na pětatřicetině pomocí leptů na TB-3 (1/72) | |
|
|
Toho tigříka mam od Revellu a jsem celkem spokojený !! | |
|
|
Eagle napsal v č. 1810: v ramci moznosti plastu.ja sa chystam na bredlyho alebo fenek. "K dvaasedmdesátinám. Revell dělá poslední dobou dobrý kousky " |
|
|
|
alebo italeri...........proste je toho hodne.len si v predajne vyber co sa ti zapaci. uz ste sksali robit vyplety kolies?bicykle,motorky |
|
|
|
K dvaasedmdesátinám. Revell dělá poslední dobou dobrý kousky ale hodně modernu. | |
|
|
Co zkusit Academy. Vychází to cenově lépe než tamyia. Já s ní mám dobré zkušenosti. | |
|
|
na zaciatok stare tamyie alebo zvezda!ak ti daco nevijde tak sa to lahsie "hadze do kosa" ako dragon.a konkretny typ?ja mam postaveneho panthera A od tamyie.....je to skareda stavebnica(nespravny podvozok,detaily,...)ale lacne a na pokusy dobre. a co sa tyka 1:72?nie je to zla mierka na zaciatok. |
|
|
|
Nebo si k němu mám sehnat Panthera do dvojice !! Ale ne, T-34/76 bude na vánoce | |
|
|
FUJ06 napsal v č. 1805: Nebo SU-152, ten taky "Mě by se líbil T-34 K tomu TIGEROVI ideální " |
|
|
|
Mě by se líbil T-34 K tomu TIGEROVI ideální | |
|
|
FUJ06 : Přijde na to, co chceš stavět. To už si musíš rozmyslet sám, v tom Ti asi těžko je možné radit. Každý má jiné sympatie a jiný vkus. | |
|
|
Marek: Dobře, měřítko 1/35. Ale nějaký konkrétnější model | |
|
|
FUJ06 : Hlavně se nesnižuj k tomu, aby si "lepil" to pidiměřítko 1/72. Skutečné potěšení Ti může nabídnout jen technika v měřítku 1/35 ! |
|
|
|
Co by jste poradili modelářovi - začátečníkovi, aby si koupil za model !! PS: Už mám za sebou jednoho TIGERA | |
|
|
DuGalle: Tak je to dobrý. Já tu od nich mám 45mm AT dělo. Tak jsem chtěl vědět jestli se nadřu. | |
|
|
alanger?mam od neho speznazov ale ide len o prebal fy.ICM.ale pockaj si na mia. | |
|
|
Není to zas tak hrozné, mírné nepřesnosti, jednoduchost. Žádný zázrak, ale ani pohroma... | |
|
|
DuGalle: Jó. V muzeu bylo pěkně. Udělal jsem pár fotek. Mimochodem znáš firmu alanger ? Jaká je ? | |
|
|
Eagle napsal v č. 1793: Zase máte lepší slivovici...
"Já jsem tam byl poprvé. Víš jak daleko je to do Plzně. 450 Km. A tady u nás se nikdy nic nekoná."
Eagle napsal v č. 1795: To muzeum je docela slušné, dobře že na to vyšel čas. "Takže na spáteční cestě jsem se ještě stavil v Rokycanech v muzeu, kde jsem si to vynahradil." |
|
|
|
DuGalle: S tím táborem máš recht. Taky jsem čekal něco lepšího. Těšil jsem se že bude Dodge. A ono nic. Takže na spáteční cestě jsem se ještě stavil v Rokycanech v muzeu, kde jsem si to vynahradil. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC