Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
Eagle napsal v č. 1856: tak potom nechapem kamos si tu revell rozptylku chvali. "Třema atmosférama určitě nestříkám, ale tlak snížit nemůžu protože by mi to dělalo kapičky." |
|
|
|
Třema atmosférama určitě nestříkám, ale tlak snížit nemůžu protože by mi to dělalo kapičky. | |
|
|
to mas tak ked striekas s tlakom nad 3atmosfery.treba znizit tlak | |
|
|
Ne. mám od Revellu, ale přidělal jsem si k ní kompresor. Prozatím to s ní jde. Ale žere tolik barvy, že bych s ní snad mohl popírat i zákon zachování hmotnosti. | |
|
|
Eagle napsal v č. 1851: myslis tu G-mot alebo mikrotechna alebo tu 2O skcovu "zvlášť s mojí fixírkou" |
|
|
|
To je fakt. Ale ty znaky se mi stříkat opravdu nechcou (zvlášť s mojí fixírkou). | |
|
|
stare academky?uakladne znaky,nejaky napis na klapky a to je asi vsetko.odporucam dekaly rovno zahodit a nastriekat podla sablony pripadne fakt pockaj na MIA(kde je?) | |
|
|
xfish5 napsal v č. 1847: Jo ale já jsem psal o laku obtisků. "Ale barvy od Revellu " |
|
|
|
Eagle napsal v č. 1843: Ale barvy od Revellu "A to nemluvím o tom laku, v reálu by to byl 5mm pancíř." |
|
|
|
Eagle napsal v č. 1845: A nebo se podívej na netu, dá se to tam koupit... "Ale já je nechci s modelem. Já je chci jen samostatně. Nemám tolik peněz abych si kupoval stavebnici jen kvůli obtiskům." |
|
|
|
Ale já je nechci s modelem. Já je chci jen samostatně. Nemám tolik peněz abych si kupoval stavebnici jen kvůli obtiskům. | |
|
|
Eagle napsal v č. 1843: Revell "Neznáte někdo firmu, která by vyráběla obtisky na F-15 ? Mám tu starší model od Academy a ty obtisky nedrží a nedrží... A to nemluvím o tom laku, v reálu by to byl 5mm pancíř." |
|
|
|
Neznáte někdo firmu, která by vyráběla obtisky na F-15 ? Mám tu starší model od Academy a ty obtisky nedrží a nedrží... A to nemluvím o tom laku, v reálu by to byl 5mm pancíř. | |
|
|
tak N2O by som bral v kazdej velkosti | |
|
|
Eagle napsal v č. 1838: Záleží na tom, v jakém by byly měřítku "Jo. A nakonec skončíme s tím že nás omezuje velikost molekol." |
|
|
|
a co tak opacne?taky tiger v mierke 2:1? | |
|
|
Jo. A nakonec skončíme s tím že nás omezuje velikost molekol. | |
|
|
Eagle napsal v č. 1836: to si fakt nedorabal interiar? ani lepty? "Vždyť píšu že byly dodaný k vyloďovací lodi (1/700). Měly tak 2 mm. Vyřízl jsem je z rámečku, netřel (dvě barvy) a hodil do toho vyloďovacího člunu." |
|
|
|
Vždyť píšu že byly dodaný k vyloďovací lodi (1/700). Měly tak 2 mm. Vyřízl jsem je z rámečku, netřel (dvě barvy) a hodil do toho vyloďovacího člunu. | |
|
|
Eagle napsal v č. 1833: To si děláš srandu nebo seš takovej fanatik? To je už pomalu na elektronovej mikroskop. "Jednou jsem dělal tanky 1/700." |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC