Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
Ale nevým jestli je MPM a Artur na slovensku. | |
|
|
curahee napsal v č. 1769: No jasně. Já myslím že je má MPM. Alespoň v Olomouci tam pár kousků mají. Ale zkusil jsi www.artur-m-c.cz Tam mají snad všechno ! "Nevíte někdo,jestli se u nás dají sehnat modely od Afv Clubu?" |
|
|
|
curahee napsal v č. 1769: asi si pockaj na mia. "Nevíte někdo,jestli se u nás dají sehnat modely od Afv Clubu?" |
|
|
|
Nevíte někdo,jestli se u nás dají sehnat modely od Afv Clubu? | |
|
|
Eagle napsal v č. 1765: odoberanie by ma nutilo jednorazovo zaplatit nieco okolo 1500sk :( "Já ho odebírám od té doby co se z něj stal kitařskej časopis." |
|
|
|
mato napsal v č. 1763: Já ho odebírám od té doby co se z něj stal kitařskej časopis. "modelara som uz dlho nekupoval : (" |
|
|
|
mato napsal v č. 1763: Ja sa kľudne vrítim ak mi to budeš financovať... Zatiaľ "modelujem" priateľku... "mal by si sa vratit k modelom.ved je to krasa si len tak nieco pozliepat " |
|
|
|
sk:mal by si sa vratit k modelom.ved je to krasa si len tak nieco pozliepat
Eagle napsal v č. 1761: modelara som uz dlho nekupoval : (
"Myslím že v posledním čísle modeláře byla recenze na Hawker hunter. Ale teď nevím jestli byla od revellu. Ale autor článku si ji vychvaloval."
Eagle napsal v č. 1761: v podstate by to slo ale chcelo by to kazdeho upravit sekundakom a natriet hustou farbou "No tak ty jsem přesně myslel." |
|
|
|
mato napsal v č. 1759: Neviem posúdiť, vzhľadom na to, že som pár rokov nič nestaval a v modelárstve som bol len mrknúť... "nove revelli su ale na tom fakt dobre " |
|
|
|
mato napsal v č. 1759: "myslis tie kvazi neplasticke figurky?" No tak ty jsem přesně myslel.
mato napsal v č. 1759: Myslím že v posledním čísle modeláře byla recenze na Hawker hunter. Ale teď nevím jestli byla od revellu. Ale autor článku si ji vychvaloval. "nove revelli su ale na tom fakt dobre " |
|
|
|
Eagle napsal v č. 1758: No ja by som zostal radšej pri tých 1:72...nad "čtvrtkou" by som musel stráviť večnosť...A za cenu "čtvrtky" môžem mať niekoľko 1:72... "Já na tom nejsem finačně taky moc dobře. Proto taky stavím dvaasedmdesátiny jinak bych stavěl čtvrtky" |
|
|
|
SK napsal v č. 1756: nove revelli su ale na tom fakt dobre
"No 1:144 som nemal moc rád...detaily nič moc...tá 1:72 mi vyhovovala najlepšie...obstojné detaily a nie moc veľké modely - tak akurát do vytrinky..."
Eagle napsal v č. 1757: myslis tie kvazi neplasticke figurky?
"A to víš že Eduard vyrábí námořníky 1/700 jako lept ?"
Eagle napsal v č. 1758: keby som mal ja vela penazi staviam dragona figurky od verlindenu a domceky by som si uz nemusel odlievat zo sadry "SK: Já na tom nejsem finačně taky moc dobře. Proto taky stavím dvaasedmdesátiny jinak bych stavěl čtvrtky." |
|
|
|
SK: Já na tom nejsem finačně taky moc dobře. Proto taky stavím dvaasedmdesátiny jinak bych stavěl čtvrtky. | |
|
|
mato: Toho pilota jsem myslej jen "obrazně". A to víš že Eduard vyrábí námořníky 1/700 jako lept ? | |
|
|
mato napsal v č. 1755: No 1:144 som nemal moc rád...detaily nič moc...tá 1:72 mi vyhovovala najlepšie...obstojné detaily a nie moc veľké modely - tak akurát do vytrinky... "nie,nie ja lode moc nerobim.hovoril som vseobecne.ja robim len techniku(1/72 a vecsie)a tie lietadla sem tam v 1:144(su najlacnejsie,.......no a ta vyzva) " |
|
|
|
Eagle napsal v č. 1751: "To už bych mohl rovnou udělat u dvaasedmdesátiny pilotovi ciferník na hodinkách." to sa uz bezne robi.len je pruser ze piloti moc v modeloch nesedia.
SK napsal v č. 1750: nie,nie ja lode moc nerobim.hovoril som vseobecne.ja robim len techniku(1/72 a vecsie)a tie lietadla sem tam v 1:144(su najlacnejsie,.......no a ta vyzva)
"Nehovor, že lode robíš v mierke 1:144? Aj keď taký model Bismarcka dlhý 1,7 metra by nebol zlý..."
Eagle napsal v č. 1753: tak napriklad part ich robi ako lepty.i ked teraz neviem ci aj na tu mierku.
"Taky by mě zajímalo z čeho by to zábradlí v takovým měřítku vyráběl ?"
SK napsal v č. 1752: mikroskop ti treba uz aj na 1:35(aspon koli setom od aberu) "Však by to bolo viditeľné snáď len pod mikroskopom..." |
|
|
|
Eagle napsal v č. 1753: No ja som sa svojho času venoval 1:72 (lietadlá) a 1:400 Tirpitz... Teraz nieto času ani peňazí... "Taky by mě zajímalo z čeho by to zábradlí v takovým měřítku vyráběl ? Hele SK: A co stavíš ty ?" |
|
|
|
Taky by mě zajímalo z čeho by to zábradlí v takovým měřítku vyráběl ? Hele SK: A co stavíš ty ? |
|
|
|
Eagle napsal v č. 1751: Asi tak...chcel by som vidieť ten model lode v mierke 1:1250 so zábradlím...(prípadne tú 1:72 s ciferníkom na hodinkách...). Však by to bolo viditeľné snáď len pod mikroskopom... "Já jsem nikdy loď v měřítku 1/1250 nestavěl ale kdybych tam měl dělat zábradlí... To už bych mohl rovnou udělat u dvaasedmdesátiny pilotovi ciferník na hodinkách." |
|
|
|
MIO v cisle 1747 napsal: "Slabota,suhlasim s Brunnerom.Minimalne mal dorobit zabradlia,hned by to inac vyzeralo..." Já jsem nikdy loď v měřítku 1/1250 nestavěl ale kdybych tam měl dělat zábradlí... To už bych mohl rovnou udělat u dvaasedmdesátiny pilotovi ciferník na hodinkách. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC