Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
Aha. To je firma co vyváží odpadky. | |
|
|
Ne. Ty pásy totiž nemá a ani já je nemám. Má je Remit s.r.o. | |
|
|
Jednou jsem dělal dělené pásy na pětatřicetině. Ještě teď chudák Supersherman leží ve skříni. | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 1917: ak zbuchavas len svoje "ked to bolo zbúchané do dvoch hodín" |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 1921: ale klidek,lepty a doplnky vylepsia aj teba(rezinove zuby,...) "To tie vaše roky výroby..." |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 1917: A teď snad né? " Jo to boli tie časy ked to bolo zbúchané do dvoch hodín" |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 1917: Aha, takže my lepíme a BRUNNER "búchá" modely "Jo to boli tie časy ked to bolo zbúchané do dvoch hodín..." |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 1917: ??????tak toto nie.ja som radsej naleptavala a zatieral priehladne kabinky ......................no a skusal ci lietaju " Jo to boli tie časy ked to bolo zbúchané do dvoch hodín...Pamätáte si tie malé dopraváky so špendlíkmi miesto vrtulových kúželov?" |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 1917: Ne "Pamätáte si tie malé dopraváky so špendlíkmi miesto vrtulových kúželov?" |
|
|
|
Honza:uz si ho stihol postavit?dost rychlo co? | |
|
|
Honza napsal v č. 1905: Ano,já je tam mám už od Srpna. "a šílenej santa dá, bude brzy v galerii " |
|
|
|
Brunner: Duhový večery? Pz.IV je hotov, co nevidět začnu rozesílat fotky a když pánbu a šílenej santa dá, bude brzy v galerii |
|
|
|
No to Ti pěkně děkuju...... | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 1898: a co tak to prehodit nejakou "plachtou" "Vychrstlo sa mi na neho riedidlo v stave ked bol už aj napatinovaný.." |
|
|
|
Tak to chápu, infarktový stav..... | |
|
|
Proč pokračoval do koše? | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 1894: Tak to potom pošleš fotku "Ja sa teraz chystám na PzIII L." |
|
|
|
Pz.IVJ od Revellu. | |
|
|
Honza napsal v č. 1891: A co děláš za tank? "Jo, je to poznat celkem dobře" |
|
|
|
Jo, je to poznat celkem dobře |
- Home