Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
BRUNNER napsal v č. 1889: Má ho velitel, né? "A je poznat že je to dalekohlad?" |
|
|
|
Honza napsal v č. 1887: No tak jo Už mam ten panther hotový. "Velitel tanku už ho má připnutej" |
|
|
|
Proč ne? Velitel tanku už ho má připnutej | |
|
|
Honza: No ten dalekohled bych tam nedal |
|
|
|
B: jenže mě se nechce dělat tančík pro radost půl roku. Obvzlášť když mám rozdělaný tři letadla.... | |
|
|
To víš že jo, a strávím nad tím půl roku...... | |
|
|
No možná se budeš divit, ale ne-e.... | |
|
|
A na to jsi přišel až dneska? | |
|
|
Člověk by nevěřil, co dá práce blbej dalekohled v 1/72..... | |
|
|
BRUNNER : Rád bych se toho autora Franka Forstera zeptal, na co myslel když plánoval co a jak dá dohromady. Hele, kdybyste náhodou neměli doma na čem spát ....... www.missing-lynx.com/gallery/russia/t3485_no... |
|
|
|
Marek 1868: Tak umí si poradit aspoň to bude (mělo by být) levnější | |
|
|
DuGalle : V jednom nedávném čísle tuším že Modeláře jsem četl cosi o tom, že u modelů amerických tanků by se neměly dělat pásy jakoby "prověšené", prý by to neodpovídalo skutečnosti. Co je na tom pravdy ? | |
|
|
Tak nevím, ale nepřijde Vám, že ty figury svým oblečením "mírně" postrádají jakousi logickou návaznost …. ? www.track-link.net/gallery/2955 ... i když, znáte to ... přešli ten zamrzlej Dněpr a na druhé straně - šup do žita ! |
|
|
|
Co říkáte na nový PAK 40 od Dragonu i s obsluhou ? www.dragonmodelsusa.com/dmlusa/prodd.asp?pid... Škoda jen, že ty figury nejsou nic nového, ale jedná se údajně o tyto www.dragonmodelsltd.com/html/6190.htm Jak snadné řešení .... . |
|
|
|
Eagle napsal v č. 1865: bud rad ze si dostal aspon nejaky navod. "Mám doma T-34/85 1/72. Dostal jsem ji od kamaráda, kterej ji vyhrabal někde v tý jeho bezedný skříni. A to nevíte čeho jsou číňani schopní. Na obalu a v návodě bylo napsáno Light tank Stuart jestli ten návod najdu tak ho naskenuju." |
|
|
|
Pokud to je 1/72,tak ani není třeba... | |
|
|
Mám doma T-34/85 1/72. Dostal jsem ji od kamaráda, kterej ji vyhrabal někde v tý jeho bezedný skříni. A to nevíte čeho jsou číňani schopní. Na obalu a v návodě bylo napsáno Light tank Stuart jestli ten návod najdu tak ho naskenuju. | |
|
|
Eagle napsal v č. 1859: tak to chce uz len skusat skusat skusat.ak ti je luto farby skusaj vodou,... "Né. Ona jako není špatná. Za ty peníze je úplně skvělá, to jenom já s ní neumím zacházet." |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 1857: a neodfukne si vsetko zo stola? "curahee strieka s 4 atm. |
|
|
|
mato napsal v č. 1858: Né. Ona jako není špatná. Za ty peníze je úplně skvělá, to jenom já s ní neumím zacházet. "tak potom nechapem kamos si tu revell rozptylku chvali." |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC