Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
Nejdál jsem jezdil každej rok tak akorát na Beskyd kit show do kopřivnice. Ale tam to nebylo nic moc extra. Ještě tam budu muset někdy zajet. Nechal jsem tam pohár a ti šmejdi mi ho nechcou poslat poštou. | |
|
|
Já jsem tam byl poprvé. Víš jak daleko je to do Plzně. 450 Km. A tady u nás se nikdy nic nekoná. | |
|
|
Dle mého názoru stejná skladba jako každý rok, akorát letos ti zmetci vybírali kromě vstupného ještě za parkování. Oproti loňsku tam bylo více stánků, v přízemí Poláci, nahoře klasika... Dojal mě poněkud jednobarevný vojenský tábor venku, tak vyvážené zastoupení armád 2. sv.v. už jsem dlouho neviděl |
|
|
|
Byl někdo z vás na E-DAY ? Byly tam super kousky. | |
|
|
staci si len vybrat:www. missing-lynx.com www.ww2.modelmaker.com www.track-link.net i ked skus aj koncovku com www.panzernet.com |
|
|
|
mato napsal v č. 1787: Mna sa celkom páčia...ak máš lepšie, tak sem s nimi... "akoze co je na tych modeloch zaujimave?zvecsa dost odflaknute" |
|
|
|
sk:akoze co je na tych modeloch zaujimave?zvecsa dost odflaknute | |
|
|
pre Honza: www.chez.com/barbarossa/kub13.htm www.mmsmodels.co.uk/gallery/pzivausfg.jpg |
|
|
|
membres.lycos.fr/barkmann/galerie/panzer/ima... membres.lycos.fr/barkmann/galerie/panzer/ima... membres.lycos.fr/barkmann/galerie/panzer/ima... |
|
|
|
www.msu.edu/user/storto/vk3001d.jpg www.fragarmor.org/Mk4G-2.jpg www.falconbbs.com/m14-061.jpg www.totalmodel.com/wargames/images/pzivg.jpg |
|
|
|
toto je preboha čo: www.tomstockton.us/tanks_pictures/ghq/ger2/g... |
|
|
|
Ten Tiger "F13" z kampfgruppe Schulze je hezký. | |
|
|
www.modelers-paradise.com/kitsandmore/foa/fo... home.arcor.de/hlmodelle/Gastbereich/WMueller... homepage2.nifty.com/matsu_cy/modeler/photo_m... |
|
|
|
SK:ten PZ:4 som uz asi videl,nie je to nahodou v 1:72?no a ten sherman ma zhrdzavenu hlaven? | |
|
|
www.ipms.dk/DM2003/IMAGES/C/C46.jpg www.ipms.dk/DM2003/IMAGES/C/C10.jpg www.ipms.dk/DM2003/IMAGES/C/C1.jpg |
|
|
|
web.quick.cz/pmk95/obraz/Kotva03/Sherman.JPG) web.quick.cz/pmk95/obraz/Kotva03/Lt.35.JPG web.quick.cz/pmk95/obraz/Kotva03/Pz.Kpfw%20I... |
|
|
|
Jak to? Jeden tam je | |
|
|
A proč už nejsou v galerii? | |
|
|
curahee napsal v č. 1769: O tom nepochybuj, sám jich mám několik... "Nevíte někdo,jestli se u nás dají sehnat modely od Afv Clubu?" |
|
|
|
www.network54.com/Forum/message?forumid=2125... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC