Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
Brunner chce spáchat potok. | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 2135: "Páni máte niake skúsenosti s imitáciou vodnej hladiny?" da sa to vraj robit duvilaxom. zalezi aku hladinu chces spravit(potocik,more,vodu v pohari,...) |
|
|
|
Vránis napsal v č. 2136: "pouzij granulat Woodland scenics Watter a pro tvarovani vlnek je od stejne firmy Watter effect je to bomba !" a ako to funguje? mio:ja to chcem skusit na nabojniciach(mam mosadzovy pigment)s agamkou. MIO napsal v č. 2139: "Vyskusal som " a akym sposobom?do polozachnutej farby si naniesol pigment? |
|
|
|
mato napsal v č. 2134: Ani sa nedivim!Tie nove metalicke pigmenty od Star Dustu su dost na prd.Najviac ma rozosmiala informacia o if leštitelnosti.Vyskusal som a je to naprd!Hlavne mi to velmi pripomina praskove kovove farby ,ktore sa za "sociku " predavali v drogeriach aj s flastickou nitro laku.Mam doma striebrenku a tak som ju porovnal so striebornim pigmentom a je to presne to iste.Dokonca si dovolim tvrdit,ze ta stara striebrenka je jemneisia! "no akosi ani jedno z toho ma nepotesilo" |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 2137: Neboj sa,mame to dostat behom buduceho tyzdna!A cena by nemala byt az taka hrozna... " ... "paráda"" |
|
|
|
pouzij granulat Woodland scenics Watter a pro tvarovani vlnek je od stejne firmy Watter effect je to bomba ! ale stoji to dohromady asi 600 kc | |
|
|
no dnes som kupil posledne dve cisla noviniek.v jednom bolo akoze ostnaty drot a v druhom bronzovy pigment.no akosi ani jedno z toho ma nepotesilo.hlavne ten pigment ma trochu sklamal ale este som to neskusil sparit s akrylovim lakom taze uvidim. | |
|
|
brano napsal v č. 2132: "A ocenil by som i infá ohľadom používania..." ja tiez. |
|
|
|
Chcem sa opýtať na fotá tzv. Mittelstollen.Sú to akési drapáky-mačky montované na články pásov.Sú mi známe na Pz.Kpfw.III/IV/V. Robí niekto takéto pásy v 35ke? Resp.,ocenil by som fotografie(mail). A ocenil by som i infá ohľadom používania... |
|
|
|
Ten chlapík musí mať veľa voľného času : www.planetdiorama.com/forums/index.php?showt... | |
|
|
no ja tmelim sparatkom alebo skalpelom. | |
|
|
me jeste zadna jina nenapadla ale nestezuju si ... asi fakt vyzkousim ty spachtle | |
|
|
tmelenie stetcom,no neviem ved existuju aj ine metody | |
|
|
v redidle ale chce to i trochu nasili ale a pomoci mych kledeb to jde | |
|
|
www.planetarmor.com/forums/index.php?showtop... drevo z tmelu |
|
|
|
Vránis napsal v č. 2123: lutujem ten stetec.s cim ho vymyvas? "tmelim zatim jen spary ( stetcem " |
|
|
|
ne tak ja sem jeste ten zimmerit nekousel ja tmelim zatim jen spary ( stetcem ) a ver mi ze to jde ja to tak delam uz 3 roky a za tu dobu sem uz neco postavil | |
|
|
ono to stetcom sa ani robit neda skus si spravit pachtlicky a na panesenie som aspon ja pouzil kuchynsky nozik taze ziaden stetec. |
|
|
|
No fakt na stetci nemuzu si pomoct | |
|
|
Vránis napsal v č. 2116: "na stetci" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC