Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
taky se mi stala takova hruza . Bylo to na velikonoce ja jsem samo sebou nebyl doma ( z pochopitelnych duvodu ) a byli u nas znami kteri meli 2 kluky kolem 5 let byli tam cely dopoledne ... no ja jsem prisel a nestacil jsem se divit ! vsecky vitryny otevreny letadla ( casto vylepsovany o plechy a resiny ) prehazeny , nektery jsem uz ani nepoznal , protoze z nich zbylo jen par trisek zbytek byl zadupany v koberci a v kosi ! A pak zacalo tornado ale takovy ze znami okamzite museli odejit protoze by to zkoncilo tezkym ublizenim na zdravi ... mozna i s nasledky smrti A jak to zkoncilo ? no dobre nasi mi koupili vetsinu z toho co jsem mel ( neco jsem si i dobarvil , to vite za darmo ) a znami ? ti se mi jeste ted vyhybaji ! | |
|
|
ja mam niekedy ale pocit ze si kolo vytrinky natiahnem ostnaty drat a najmem sbsku. | |
|
|
No já je mám od země do dvou metrů, takže mám smůlu....Ale děti si můžou prohlížet modely jen pod mým bedlivým dozorem, takže co jsem v Brně se mi žádná katastrofa nestala | |
|
|
ja mam vytrinku vo vyske 1 meter taze deti na to dociahnu az v devietich a to uz ich akesi modely nezaujimaju.radsej im pustim need for speed a mame pokoj vsetci. | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 2187: Mám známého,co vyrábí vyznamenání z Třetí Říše(příjemné ceny ),aby získal patinu a věrohodnost,dává některé kousky svému synovi na hraní.Syn je bere na písek do školky,dokonce ho otec nutí i na ně močit,po čtrnácti dnech je Železný kříž jak z kapsy Leutnanta od Čerkass. "Dobrý patinátor" |
|
|
|
Jé. Tak než jsem vyfotil tu M16. Tak se mi podařilo poslat ze dvou metrů DB-8A (1/72). Nevěřil jsem tomu, ale celý přežil (až na kola). | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 2186: Čo nasledovalo? Častejšie si potom plnila manželské povinosti? (teda utierala prach, umývala riad apod ...) "Moja žena raz aj plakala ked utierala prach a spadol jej na zam kubelwagen...Vedela čo bude následovať..." |
|
|
|
Co následovalo? Měsíc bez večeře? | |
|
|
curahee napsal v č. 2184: Hmm..prekukli ste ma...to bol môj trik aby tie modely vyzerali tak dokonale... "To je patina!Ty děti to dělají,co by bojové poškození,jsou strašně fikané. " |
|
|
|
Honza napsal v č. 2185: Ne,utírám to sám(prach ),je to vždy obřad,a na vytríně mám visací zámek. "Tobě se nikdy nic podobnýho nestalo" |
|
|
|
Curahee: Tobě se nikdy nic podobnýho nestalo? | |
|
|
SK napsal v č. 2183: To je patina!Ty děti to dělají,co by bojové poškození,jsou strašně fikané. "Samozrejme väčšina z ních je "vylepšená" o nejaké to poškodenie, ulomené kolesá sú relativne malé " |
|
|
|
Honza napsal v č. 2182: Tak tak...alebo keď prídeš domov a v tvojej izbe je banda 3-6 ročných bratrancových deciek a hrajú sa s tvojimi trpezlivo stavanými modelmi? Samozrejme väčšina z ních je "vylepšená" o nejaké to poškodenie, ulomené kolesá sú relativne malé škody...ale už ste zažili, keď vám na Me 163 skočí 100 kilový bratranec? Bez smerovky vyzerá fakt super... "Ať Ti někdo přejede prachovkou po nějaký samohybce, pak si to taky užiješ" |
|
|
|
SK: ano, to potěší...... Curahee: Ať Ti někdo přejede prachovkou po nějaký samohybce, pak si to taky užiješ |
|
|
|
Honza napsal v č. 2179: Kdyby si radši lepil techniku,říkám ti to pořád! "Dokážete si představit tu slast, když se Vám zlomí hlavní podvozková noha u MiGu-23 na dvou místech? To je paráda, akorát na infarkt." |
|
|
|
Honza napsal v č. 2179: No o polámaných modeloch mi hovoriť nemusíš...doma mám "aktívnu" starú mamu...minule som prišiel z brna a vytrinka vyzerala ako vrakovište... "Jo, Ju-88A-4, prostě ho opatrně vrznu do vitríny a bude.... Podvozek jsem už několikrát úspěšně zpevňoval, udělám to znovu. Dokážete si představit tu slast, když se Vám zlomí hlavní podvozková noha u MiGu-23 na dvou místech? To je paráda, akorát na infarkt. " Inak stalo sa vám, že ste prišli domov a vášho Tirpitza 1:400 perfektne urobeného nájdete v bojovom nasadení? Stará mama ho sprchovala vo vani a utierala handričkov... Doteraz som nenašiel odvahu sa pustiť do nápravy tej spúšte... |
|
|
|
Jo, Ju-88A-4, prostě ho opatrně vrznu do vitríny a bude.... Podvozek jsem už několikrát úspěšně zpevňoval, udělám to znovu. Dokážete si představit tu slast, když se Vám zlomí hlavní podvozková noha u MiGu-23 na dvou místech? To je paráda, akorát na infarkt. |
|
|
|
Honza napsal v č. 2175: Tak urob diorámu, že je zostrelený... "U toho podělanýho Junkerse se mi zlomil podvozek, bůůůůů Ale já nemám to srdce ho vyhodit, prostě ne......" |
|
|
|
Honza napsal v č. 2175: U jakýho junkerse ? "U toho podělanýho Junkerse se mi zlomil podvozek, bůůůůů Ale já nemám to srdce ho vyhodit, prostě ne......" |
|
|
|
U toho podělanýho Junkerse se mi zlomil podvozek, bůůůůů Ale já nemám to srdce ho vyhodit, prostě ne...... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC