Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
Stavěl někdo T-55 od Tamyie ? | |
|
|
tak napriklad ja som skusal toto.pripravil som si akusi formu a rozrobil sadru do hotovej som pridal uz raz pouzitu,vyschnutu a rozdrvenu sadru a nechal zaschnut.ked to zaschlo tak sa to tam kde som nasypal uz tu pouzitu pekne drobilo a vznikli vcelku pekne a realne skaly. | |
|
|
Vránis napsal v č. 2222: "skaliska asi tak 20x30 cm pro vojáky horských myslivců něco jako zvětrané skály zaprášené jemnou vrstvou sněhu" A to udělam jak? |
|
|
|
skaliska asi tak 20x30 cm pro vojáky horských myslivců něco jako zvětrané skály zaprášené jemnou vrstvou sněhu | |
|
|
Čo tak si urobiť Kondora? www.swannysmodels.com/CondorPage1.html |
|
|
|
Ad.Mittelstollen ...only jeden link na Panthera,niečo z dobovej príručky na Pz.III/IV mám len na HDD : home.arcor.de/panther1944/Bilder/Panther/Ket... home.arcor.de/panther1944/Bilder/Panther/Ket... |
|
|
|
Už se asi ptám podruhé, ale neznáte nějakou firmu vyrábějící obtisky na F-15 ? Tak co jede někdo do prostějova ? (jestli tu někdo z okolí vůbec je) |
|
|
|
a ake skaliska chces vlastne mat? | |
|
|
no ja to zkusim to se neboj a pak te budu informovat jak jsem to uvalcil | |
|
|
Přesně tak, je to pevný dost a lehoučký. | |
|
|
skorapky ? dobry ! to by slo a pak treba to pomazat sadrou s herkulesem a natvarovat .. to je parada ! dik moc ! | |
|
|
No tak to udělej dutý, někde jsem viděl stěnu dioramatu, bylo to celý jako skála, a jako skelet maník použilv skořápky od vlašskejch ořechů poslepovaný dohromady. Lehký a dost pevný. | |
|
|
no prave ze docela jo prece se nebudu tahat s 20 kilama | |
|
|
Jak to chceš mít velký (ptám se kvůli hmotnosti)? | |
|
|
no a ja to chci udelat taky sice to nebude asistejne jak to mel on ale neco podobnyho | |
|
|
Vranis: Necchal jsi se volně inspirovat modelářem? Tam to měl chlapík dost solidní.... | |
|
|
asi jo radili mi pocitat do 10 a to zabira mas nejaky zkusenosti s delanim skalisek ? jsem v tomto uplne ztracenej | |
|
|
To chce klid, nedělat prudký pohyby a paniku, pak jsi na začátku úspěchu , jako u modelů... | |
|
|
no jeste kdyz si na to vcil spomenu tak se mi otvira kudla v kapsi | |
|
|
Tak to je maso, natočíme dokument a bude to lepší než Texaskej masakr motorovou pilou XVI. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC