Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
BRUNNER napsal v č. 2173: cize nie diery po srubach.tak potom nic "Lebo v reáli tam boli diery...a tu sú iba naznačené..." |
|
|
|
a naco si to sakra odvrtaval? | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 2168: 1:72?
"Práve som ručne odvŕtal 16 kolies na sIG33"
BRUNNER napsal v č. 2168: tak si to zatmel "Na ukazováku a palci nemám kožu..." |
|
|
|
brano:o par modeloch viem(track-link alebo take daco)ale v reale som to este nevidel.skus sa na to spitat v tom axishistory forum.(no a daj potom vediet : ) ) | |
|
|
www.achtungpanzer.com | |
|
|
jasne | |
|
|
Vránis : Plno obrázkov ??? Asi máš malé nároky. Uzavrime to nejakým vhodným linkom or fotami na môj mail,príp. akoukoľvek prínosnou reakciou na 2132,ok ? |
|
|
|
tam je plno obrazku mohlo by to tam byt ... ja sem tam vse co sem potreboval vzdycky nasel | |
|
|
Bavme sa o niečom viac,než o základnej "panzer" encyklopédii.Daj link,kde by som na panzernete niečo také našiel... | |
|
|
Brano ! www.panzernet.net | |
|
|
mozna ti poradim zkus to na www.panzernet.net | |
|
|
2132 Nikto nič ? | |
|
|
daji se koupit i odstiny ( potok , more -( zeleny , modry odstin ) bahnita voda ) | |
|
|
ta pryskirice je ten granulat od Woodland scenics sice jsem to nezkousel nevim ani jak se to dokaze dat do tekuteho stavu ale ty imitace vlnek Woodland watter effects jsou u tubach uz pripravene k praci jen se to vymacka natvaruje a necha zaschnout | |
|
|
no tak za priskiricu budem platit az ked budem robit modely a dioramy s 5 rocnym cvikom.skor ne.skoda prachov na zivicu a na ucenie | |
|
|
Kde to koupit ? Toť otázka. Kdykoliv jsem se o tom bavil tak jsem se na to nezeptal (nevzpoměl jsem si). Já fakt nevím, musíš se po tom podívat sám, ale slyšel jsem o tom. Říkal mi to jeden diorámkař. | |
|
|
ta priskirice je ale sakra draha. | |
|
|
Musíš si sehnat průhlednou pryskiřici a ztvárnit dno (kameny, větvičky ...). Potom si to položíš na rovnou podložku (doporučují zkontrolovat vodováhou), naliješ ji tam a necháš zaschnout. Nikdy jsem tento postup neskoušel a ale několikrát jsem se bavil s lidmi kteří to dělali. | |
|
|
Záleží jestli chceš dělat stojatou vodu, potok, řeku moře atd... | |
|
|
Můžeš to třeba udělat pomocí fólie. Viděl jsem speciální fólie imitující hladinu vody. Výsledek vypadal skvěle. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC