Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
matto som ja.
Lavockin napsal v č. 2049: ty si dajaky pohodlny.ja to robim takto a potom este skalpelom a srubovakom robim "relief"teda kocky nie su vsetky v jednej rovine "pečlivostí popelky vyřezávat skalpelem kostky" |
|
|
|
jsem tu sam ? nekdo se mi ozvite | |
|
|
Brano ses tam ? ty taky stavis dioramy ? | |
|
|
muzu ti poradit ja sem si koupil od Hekki 2 podlozky asi 40x20 cm je z takove peny ale bez poru chybi jen nabarvit napatinovat doplnit patniky nebo kanaly a je to vyreseny ale ma to chybu stoji to cca300kc ( prodavaji se v parech ) | |
|
|
La-kúpiť si dlažobné kocky,vacuformový výlisok.Ak je to v malej mierke,tak môžeš použiť plastovú podložku a rydlo..... | |
|
|
je tu Matto , ma tam ode mne mail | |
|
|
byl to prizpevek 2029 | |
|
|
je tu nekdo ? mel jsem otazku ohledne teho Tigra I pomuze mi nekdo ? | |
|
|
Potřeboval bych vědět,jak dobře udělat na dioramě dlažbu(kromě toho,že bych musel rovnoměrně nanést sádru a poté s pečlivostí popelky vyřezávat skalpelem kostky) | |
|
|
Brunner:Copak za to můžu,že vyhraju každou soutěž,kam přijedu?! | |
|
|
no tak mig a aj dalsi to robia tak ze menia odtiene jednotlivych farieb(stmavuju/zosvetluju)od spodku vozidla po vrch.dalej zaskrabuju a nakoniec wash,dry brush,stekance,... a nakoniec pigmenty a laky
|
|
|
|
a co tie hnusne mapy.predsa len sa ta voda dost vzlina!ja skor zosvetlujem stredy olejom alebo co je po ruke | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 2036: ???to ti potom co z toho vznikne. "vodovkami" |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 2030: no a ako to robis ty? "Máš na mysli utlmenie farieb?" |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 2032: tak promin.
"To bolo pre juraja matúšu..."
BRUNNER napsal v č. 2033: mne sa to zdalo stetcom zdlhave. "Ja to robím štetcom a je to tiež good..." |
|
|
|
curahee napsal v č. 2028: "Jaký je přesný postup,oné "pastelové kamufláže"?" ide o to ze si naskrabes pastel(odtien kt.potrebujes).na zastruhanu spajlu namotas trocha vaty a nou naberies pastel.potom to uz len nanesies(treba pritlacit)na model( BRUNNER napsal v č. 2030: "Máš na mysli utlmenie farieb?" nie.len som chcel aby sa ten pastel do dacoho vpil pred natrietim laku. |
|
|
|
Zdravim ! potreboval bych radu : zrovna delam Tigera I z divize "Das Reich" ma mit 3 barvovou kamuflaz ( zluta zelena hneda ) nastrilal jsem to nanesl pigmenty nasrikal prachove smouhy zesvetlil hrany stmavil detaily ale furt temu neco chybi ... muze mi nekdo poradit ? E-mail je [email protected] . Vymenou za radu se podelim i o sve zazitky a rady v oblasti nemeckych Tanku z 2.sv. ... | |
|
|
mato:Jaký je přesný postup,oné "pastelové kamufláže"? | |
|
|
pouzivate pigmenty?je to drahe,co? | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 2025: no ide o to ze ty ten pastel "natries na model teda ten sa tam zachyti.potom sa to uz len pekne riedidlo vpije.pozri na schwimmvagena.tiez som tak spravil hakla s normandskou(hadikovou) kamuflazou Ja si pastel nanesiem na kus výkresu a odtial naberám na štetec a nanášam...Riedidlo? to nechcem vidieť čo s tým musí narobiť..." |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC