Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
ten mam taky ale mam pocit kdyz s nim delam jakoby zasychal uz na stetci | |
|
|
revell plasto | |
|
|
a co si na to nanasel ? myslim jakej tmel | |
|
|
Vránis napsal v č. 2112: neviem,ja som na svojho panthera nicim neriedil. "no jo ale redeni tmelu na delani zimmeritu " |
|
|
|
Mato:no jo ale redeni tmelu na delani zimmeritu | |
|
|
Vránis napsal v č. 2106: ja riedim tmel lepidlom a dopocul som sa ze sa to da este aj s odlakovacom(s mrichutou acetonu) "me uz hodnekrat napadlo necim redit tmel od revelu ale nenasel jsem jeste takovou sracku ktera to dokaze takze jakej tmel je nejvhodnejsi " |
|
|
|
me uz hodnekrat napadlo necim redit tmel od revelu ale nenasel jsem jeste takovou sracku ktera to dokaze takze jakej tmel je nejvhodnejsi ? | |
|
|
brano napsal v č. 2103: "ušetríš kopu prachov a výsledok je podľa mňa jednoznačne vernejší,než nalajovaný zimmerit.Len to chce trpezlivosť" tiez sa hojne pouziva miliput(teda ak ho zozenies) co tyka leptou tak tie sa moc vo svete nechytaju(teda v mierke 1:35) |
|
|
|
te mam na rozdavani aspon zatim ... | |
|
|
Jasan...ušetríš kopu prachov a výsledok je podľa mňa jednoznačne vernejší,než nalajovaný zimmerit.Len to chce trpezlivosť. | |
|
|
to je pomoci tmelu ne ? | |
|
|
Vránis : Skús osvedčenú klasiku Tamiya Putty... | |
|
|
Brunner : a ten PART nevis jestli se da sehnat i na PzIV ? a StGIV ? | |
|
|
ajo ja sem myslel ze jako nejak zplasknout ze je to moc foremny | |
|
|
Brunner:Viděl si ho na vlastní oči,a víš,že to vypadá vcelku dobře.ale pokud máš na mysli poškození,tak to si musíš udělat sám,to záleží na modeláři samotném. | |
|
|
Vránis:Protože je to plech,a ten musíš dostat do určitého tvaru a ohebnosti.U Eduardu už udělali nějakou ohýbačku na plechy. | |
|
|
no ja sem s revelackym lepidlem u leptu teda moc nepochodil ... takze je to dobry ? a proc valcovat ? | |
|
|
Vránis:Bylo to v pohodě,jen je potřeba onen zimmerit trochu vyválcovat např.tužkou.Nemusel jsem to lepit ani sekundovým lepidlem,drží to dobře i za pomocí kontakty od Revellu. | |
|
|
Najlepší je ten zasnežený KT...žiadna veľká námaha s maľovaním a patinovaním.... Ja mám skúsenosti so zimmeritom od Tamiye.Odporúčam... KT=King Tiger |
|
|
|
a je to dobra investice ? jak se ti stavel ? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC