Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
Vránis napsal v č. 2242: na vychode republiky evergreen?a co tak custom dioramatic? "Mato : zkus si nakoupit I-profily Evergreen a dotvarovat tmelem je to levny a slusny zpusob" |
|
|
|
Eagle napsal v č. 2219: Já tam jedu, zítra odpoledne a ne na modely, ale do Žárovic na cvičné objekty čs. opevnění (kouknout se jak to zase poškodili naši známí zloději ) "Tak co jede někdo do prostějova ? (jestli tu někdo z okolí vůbec je)" |
|
|
|
Kluci trochu tolerance každému se nelíbí patina a podobné věci | |
|
|
Mato : zkus si nakoupit I-profily Evergreen a dotvarovat tmelem je to levny a slusny zpusob | |
|
|
vsimnite si to tmelanie. | |
|
|
MIO: Jo, jo patina tomu chybí... | |
|
|
SK napsal v č. 2221: Pekny ale je moc nalesteny,mne sa viac pacia olietanejsie masiny.Ale detaily ma pekne premakane! " Čo tak si urobiť Kondora?" |
|
|
|
Eagle napsal v č. 2237: ale ja ich chcem z francuzka 44 "Za tu dobu se snad moc nezměnily" |
|
|
|
Tak se na ně skoč podívat na nádraží. Za tu dobu se snad moc nezměnily. | |
|
|
busem vdacny ale mne skor treba detailne nakresy(obrazky) skutocnych kolaji. | |
|
|
Neodebíráš modelář ? Bylo tam dost diorám kde byly koleje. Když tak já se do nich mrknu, určitě tam něco bude. Ale ne dnes. | |
|
|
Eagle napsal v č. 2233: ano "1/35 " |
|
|
|
mato: 1/35 ? | |
|
|
nema niekto nejaky typ ako vytvorit kolajnice?drogon,verlinden kupovat nechcem(a asi by som ani nezohnal) | |
|
|
ak ide o novu stavebnicu tak odlporucam.z toho co som cital je to vraj dobra stavebnica,vid.nove tamiye | |
|
|
Tak jsem dneska odpoledne zjistil že ty agamácký pasty se na nastříkanej model prostě nanýst nedají. Sakra. | |
|
|
Už jsem na to přišel. Nejjednodušší bude se za ním zastavit. | |
|
|
bez do kramu,obzri si co maju a budes vediet co ti ponuka. | |
|
|
Jde mi o to že mi spolužák nabízí T-55 1/35 od Tamiye. Dost levně. Tak chci vědět jestli třeba nevydali víc forem. Jestli ta jeho není třeba nějak stará a nekvalitní. | |
|
|
Eagle napsal v č. 2225: ja nie ale casaky su toho plne " Stavěl někdo T-55 od Tamyie " |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC