Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
Eagle napsal v č. 2269: To stojí i revell. "Nějakejch 350.-" |
|
|
|
Nějakejch 350.- | |
|
|
Eagle napsal v č. 2267: Kolik stál? Revell rulez "Nebyly tam článkový pásy, ale jakýsi hroudy plastu, který bylo potřeba obrousit do správnýho tvaru. (Celej model byl taková hrouda plastu, dražší než dvě hasegawy)" |
|
|
|
Brunner: Já měl zase peklo s BVP-1 od ACE. Nebyly tam článkový pásy, ale jakýsi hroudy plastu, který bylo potřeba obrousit do správnýho tvaru. (Celej model byl taková hrouda plastu, dražší než dvě hasegawy) | |
|
|
Nahřívání ? Nic takovýho se u mě nekonalo. Já jsem ty pásy jemě narýhoval a vytvaroval. Naprostá rychlovka a vypadá to dobře. Klidně ti časem pošlu fotky. | |
|
|
Eagle napsal v č. 2259: Jste líní, snad Vám ty článkové pásy nevadí "Vypadá to líp než gumový pásy a je to rychlejší než článkový." |
|
|
|
Naprosto v pohodě. Proto se mi taky ten Pz.38, jako stavebnice, líbil. | |
|
|
Až tak ? Mě se ten způsob líbil. Vypadá to líp než gumový pásy a je to rychlejší než článkový. | |
|
|
Stavěl někdo ten Pz.III od Attacku ? Stavěl jsem Pz.38 a jevil se mi dobrej (jen jestli to nebylo tím že jsem za něj neplatil). | |
|
|
Vránis: (povzdech) Kdybych tak poznal Panther Ausf. A od Ausf. G. | |
|
|
shanim fotky nebo interntove adresy o Pantheru Ausf.A pokud neco nekdo mate tak moje adresa je [email protected] . Predem dik | |
|
|
curahee:je to drahe,(tamiacke/dragonacke/afv)je na nich viac roboty ale aspon ti raz tak nepredrazia model. | |
|
|
Už jste někdo použil kovové pásy na model(např.Friulmodel)?Vím,cena je dost velká,ale opravdu to stojí za to? | |
|
|
Pavel napsal v č. 2243: otazka je vsak ci robis skutocnu zmenseninu(teda nejaka patina tam musi byt)alebo si to robis aby sa ti to pacilo. "Kluci trochu tolerance každému se nelíbí patina a podobné věci" |
|
|
|
brano napsal v č. 2249:
"byť max.v pražcoch a úpinkách a reliéfne značky na nich"
brano napsal v č. 2249:
"Hoci aj o tom pochybujem"
brano napsal v č. 2249: ok ja sa tym teda nebudem tolko optravovat a spravim si kolaje ake mam doma "Nahoď imitácie pražcov,na to daj koľajový profil a okolie posyp štrkom...a totálni detailisti sa môžu ísť pásť" |
|
|
|
Pavel napsal v č. 2243: Mě se líbí "Kluci trochu tolerance každému se nelíbí patina a podobné věci" |
|
|
|
Mato : Profily koľají sú všade rovnaké,rozdiel môže byť max.v pražcoch a úpinkách a reliéfne značky na nich.Hoci aj o tom pochybujem.Nehľadiac na to,že striktnosť detailov v tomto prípade nieje opodstatnená.Ak však po nich bažíš,skús fórum so železničnou tématikou. Nahoď imitácie pražcov,na to daj koľajový profil a okolie posyp štrkom...a totálni detailisti sa môžu ísť pásť. |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 2246: "Pravítko, šupleru, pásmo, papír, tužku a utíkej na nádraží" ide len o to ci kolaje ktore mame doma su rovnake ake boli vo francuzku
brano napsal v č. 2247:
ked to najdem v dajakej predajni tak sa na to pozriem "Tamiya má starší set s protipech. a protitank.prekážkami.Brvná s ostnatým drôtom a ježkovia zo zváraných koľajnicových profilov.V núdzi môžeš použiť i to" |
|
|
|
Ad.koľajnice-Tamiya má starší set s protipech. a protitank.prekážkami.Brvná s ostnatým drôtom a ježkovia zo zváraných koľajnicových profilov.V núdzi môžeš použiť i to. | |
|
|
mato napsal v č. 2236: Pravítko, šupleru, pásmo, papír, tužku a utíkej na nádraží (ale nejdřív se rozhlédni jestli něco nejede ) "busem vdacny ale mne skor treba detailne nakresy(obrazky) skutocnych kolaji." |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC