Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
divam se na ten achtungpanzer ale tam jsou vetsinou obrazky z muzzei ale ja potrebuju dobovy fotky ale na G ale ausf. A | |
|
|
no v te dobe to byla nedostupna bomba ... ale cas si zada nove vyrobky | |
|
|
Vránis napsal v č. 2287: neviem asi tak 10 rokov?neviemja som to kupoval ako novy vyrobok G mot "mikrotecnu ? ta je asi hodne stara co ?" |
|
|
|
mikrotecnu ? ta je asi hodne stara co ? | |
|
|
Vránis napsal v č. 2284: uz si pozeral tie stranky co som ti poslal mailom?ak nie tak skus najst nieco cez google,achtungpanzer,ww2modelmaker,... staci skusit,najdes toho spoustu "poslys nedavno jsem si koupil Panthera Ausf.G s zimmeritem od zvezdy ale ty verze co tam jsou se mi vubec nelibijou nemas nejaky fotky na G " |
|
|
|
Vránis napsal v č. 2283: parada.predtym som mal mikrotechnu ale toto je ovela lepsie "a jak se ti s ni dela ?" |
|
|
|
poslys nedavno jsem si koupil Panthera Ausf.G s zimmeritem od zvezdy ale ty verze co tam jsou se mi vubec nelibijou nemas nejaky fotky na G ? | |
|
|
a jak se ti s ni dela ? | |
|
|
ja mam revelku profesional za 4500sk | |
|
|
4230 kc mas ju taky ? | |
|
|
Vránis napsal v č. 2278: Za kolik? "Uz si nemusim pujcovat stikaci pistolu ... mam svoju Hansa 281 !!" |
|
|
|
Eagle napsal v č. 2273: Jo, ta si je kupuju!!! "Jo, ale taky i v Globusu." |
|
|
|
tak Volejte slava ! a tri dny se radujte ! Uz si nemusim pujcovat stikaci pistolu ... mam svoju Hansa 281 !! | |
|
|
Eagle napsal v č. 2276: cca 1:1,3 neviem presne pozri noviny "mato: Kolik je přepočet na kurz na slovenskou korunu ? Mě se zdá že to máte pěkně drahý" |
|
|
|
mato: Kolik je přepočet na kurz na slovenskou korunu ? Mě se zdá že to máte pěkně drahý. | |
|
|
Eagle napsal v č. 2273: na slovensku stoji revell kolo 380sk ale zase raz zacas... "Jo, ale taky i v Globusu. (a vlastně naprosto všude) Ještě jsem neviděl dražší dvasedmdesátinu revell než 280.-" |
|
|
|
Vránis napsal v č. 2255: tak toho mas plny internet.v poslednom maili(ak ti dosiel)som ti nejakepisal. "shanim fotky nebo interntove adresy o Pantheru Ausf.A pokud neco nekdo mate tak moje adresa je [email protected] . Predem dik" |
|
|
|
Jo, ale taky i v Globusu. (a vlastně naprosto všude) Ještě jsem neviděl dražší dvasedmdesátinu revell než 280.- | |
|
|
Eagle napsal v č. 2271: Kde? V modelářství? "Ne revell stojí tak 280.- " |
|
|
|
Ne revell stojí tak 280.- (alespoň u nás) |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC