Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
nieco pre brunnera: www.perthmilitarymodelling.com/reviews/vehic... |
|
|
|
K tým Dragonovským Mausom na tom odkaze...pozor pri zostavovaní s tým závažím...mám taký dojem,že skombinovali podvozok,kt.bol kompletný,so závažím z Mausa,kt.bol no complet...Ten nekompletný Maus,v čase ukoristenia ČA,tuším nemal Noteky.A nekompletný Maus tie držiaky po obvode mal,kdežto kompletný,pred kompletizáciou nosil tiež závažie,ale bez držiakov.A aj tie otvory(okienka) v záťaži sa mi nezdajú úplne right... | |
|
|
Tak to si namiesaj do clearfixu trosku transparentneho zlteho laku od Agamy.Je na liehovej baze ako clearfix,takze nebude problem s chemickou reakciou.Ale daj ho tam iba trosku,lebo to bude vyzerat jak na francuzskych autach | |
|
|
Ta Ta musi milovat!A zevraj nie si Onnassis?! | |
|
|
Ty fakt nemas co robit .Dufam ze ho doneses ukazat do kramu.Aku retiazku si pouzil?Zobral si zene zlatu? | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 2310: CO? Jaj tie drziaciky okolo veze?Tak to fakt neviem,lebo ja mam doma fotky s betonovim zavazim miesto veze a tam take nie su! " Čo to je tie vešiaky na prádlo?" |
|
|
|
To je vhodne akurat ako doplnok do dioramy,ale je fakt pekne.No ale mister Slovenska si s tym urcite poradi | |
|
|
Hlavne ,ze bude mat aj vezu aj zavazie miesto veze - kukaj www.dragonmodelsltd.com/html/7255.htm .Mame sa na co tesit! | |
|
|
Tak ten zatial bohuzial nie Iba som ho videl na obrazku,ale tvary sa fakt dobre! | |
|
|
myslis -72 alebo -35 od Dragonu? | |
|
|
xfish5 napsal v č. 2299: Nahodou celkom dobra recesia.Clovek si odpocinie od nudnej zelenej... "Co to je za výtvor?" |
|
|
|
xfish5 napsal v č. 2299: "Co to je za výtvor" anglikansky papamobil niekto sa hral len skoda toho pekneho modelu |
|
|
|
mato napsal v č. 2298: Co to je za výtvor? "www.craftworld.co.kr/military3/m3danc e/m3dance.htm" |
|
|
|
www.craftworld.co.kr/military3/m3dance/m3dan... | |
|
|
tak v tom googli je treba cez + blizsie specifikovat vranisi.ale ta teta v tom spodnom pradle nie ja zla,co? | |
|
|
jojo zrovna projizdim ty tvoje adresy achtungpanzer je nic moc google je nejakej divnej to snad ani nema s tankama nic spolecnyho a to ww2... je super | |
|
|
Vránis napsal v č. 2293: "no je to v podstate jedno z jake fronty ale letni obdobi by asi bylo lepsi jo a chci" tak hladaj na internete ako ostatni,pantherov tam urcite najdes dost. ak by som na nieco natrafil tak ti to napisem |
|
|
|
no je to v podstate jedno z jake fronty ale letni obdobi by asi bylo lepsi jo a chci A | |
|
|
Vránis napsal v č. 2290: chces A alebo G? v zime,lete?na vychode,zapade? "divam se na ten achtungpanzer ale tam jsou vetsinou obrazky z muzzei ale ja potrebuju dobovy fotky ale na G ale ausf. A" |
|
|
|
le to nizkotlakova "pistol"na zabku ale ja predsa len pouzival kompresor |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC