Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
zdravim, dneska sem si koupil prvni model, chtel sem s tim uz davno zacit ale nebyli prachy a potreboval bych poradit, je to model tamyia a nevyznam se v barvach, jsou tam barvy xf10,xf63,64,60.. nevite co to je zac, nejaky prevodnik, v tom krammku mely jen barvy oznaceny pismenama M,L +cislo a tak |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 2451: "majoránku " zatial som pouzival len toto ale fakt problemy mi robi hlavne: mato napsal v č. 2450: "co s takymi tymi malimi vetvickami ktore ani z drotu nespravis a na kt.su listy?" |
|
|
|
hej a co s takymi tymi malimi vetvickami ktore ani z drotu nespravis a na kt.su listy?
BRUNNER napsal v č. 2449: neskusal ale pojde to v 1:35? " Skúste čaje páni" |
|
|
|
a ako riesis listie? | |
|
|
Eagle napsal v č. 2446: skusim "Právě proto používám více tlouštěk. Ale ono je to celkem jedno, protože ty dráty tvoří jen asi 30% materiálu, takže ostatní doladím stejně herkulem." |
|
|
|
mato napsal v č. 2444: Však to já taky. Právě proto používám více tlouštěk. Ale ono je to celkem jedno, protože ty dráty tvoří jen asi 30% materiálu, takže ostatní doladím stejně herkulem. "ja robim stromy trochu inak ako ty.pouzivam len jednu hrubku drotu a to tu najjemnejsiu.tosis zastavam nazor ze sucet hrubok vsetkych konarov a vetviev je rovnaka ako hrubka kmenu." |
|
|
|
Eagle napsal v č. 2443: skus na sadru a na strk naniest nejaky tmel "Nemá někdo nějakej dobrej způsob na ztvárnění polorozpadlé (neudržované) asfaltky ?" |
|
|
|
Eagle napsal v č. 2442: ja robim stromy trochu inak ako ty.pouzivam len jednu hrubku drotu a to tu najjemnejsiu.tosis zastavam nazor ze sucet hrubok vsetkych konarov a vetviev je rovnaka ako hrubka kmenu. "Nevím. Možná to bude vypadat taky dobře, ale bude se ti asi špatně modelovat ten kmen ( 1/72 to z drátů jde, ale 1/35...?) To podstatný v mém 2431 je ten herkules nanesenej na povrch. Zbavíš se stop drátů, vypadá to přijatelně, je to zadarmo, ale dlouho to schne." |
|
|
|
Nemá někdo nějakej dobrej způsob na ztvárnění polorozpadlé (neudržované) asfaltky ? | |
|
|
mato napsal v č. 2437: Nevím. Možná to bude vypadat taky dobře, ale bude se ti asi špatně modelovat ten kmen ( 1/72 to z drátů jde, ale 1/35...?) To podstatný v mém 2431 je ten herkules nanesenej na povrch. Zbavíš se stop drátů, vypadá to přijatelně, je to zadarmo, ale dlouho to schne. "a co 1:35?" |
|
|
|
xfish 2432, vránis 2434: Tak já to nafotím a pošlu, ale hlavně si musím vzpomenout od koho bylo to listoví. | |
|
|
no zas tak hrozny to nebude nejlepsi jsou smrkove koreny a vetve z angreštu nemusi se ani barvit mozna jen trochu nakridovat | |
|
|
Honza napsal v č. 2438: da sa ale nie je to ono.....musel by si povyvracat pol lesa aby si nasiel idealny koren "kdesi jsem četl, že kmeny i větve se dají dělat i z kořínků stromů." |
|
|
|
Mato: kdesi jsem četl, že kmeny i větve se dají dělat i z kořínků stromů. | |
|
|
Eagle napsal v č. 2431: a co 1:35? "Jestli je děláš ve dvasedmdesátině" |
|
|
|
Dictator napsal v č. 2433: beatle oc CMK "Poraďte mi, jak mám udělat model, v kterém bude civil i vojenská výbava." |
|
|
|
Honza napsal v č. 2428: "Ty už jsi "spáchal" nějaké diorama?" prvu asi ked som mal 13(v petnastich som ju ale prerobil),teraz robim rozbite mesto ale nemam tolko casu kolko by trebalo......no a potom asi 5 minidioram s kuskom prasnej cesty trava,plot,..... ale ako som povedal niet na to moc casu |
|
|
|
Eagle : me bys taky mohl poslat nejaky fotky | |
|
|
Poraďte mi, jak mám udělat model, v kterém bude civil i vojenská výbava. (Muzeum se mi dělat nechce.) |
|
|
|
Eagle napsal v č. 2431: "Vypadá to dost dobře. Jestli chceš můžu ti poslat fotky." Pošli!!! Chci si udělat takovou krajinku... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC