Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
BRUNNER : Z jakého důvodu se tedy domníváš že je dělají ? A to vůbec nejde jen o 88 mm a víc. Najdeš i plno hlavní měnší jak 75 mm. Třeba i pro 45 mm kanon. | |
|
|
BRUNNER : To je věc názoru. Já v nich rozdíl vidím. | |
|
|
brano:Hodně zředěná černá přez stříkací pistoli,nebo pastely. | |
|
|
No vo farbe hliníku to asi nenechávate...tak ma interesuje,čím konkrétnym patinujete tieto partie. V mojich časoch som "očouzení" robil klasickou nastrúhanou tuhou z ceruzky... |
|
|
|
Ty drážky do hlavně se dají přikoupit ve formě leptů,ne ovšem na "obyčejný" pancéř,na Sturmtigera je dělá Eduard. | |
|
|
Běžně sleduji se zrcátkem na špejli,zpracování hlavní na modelech,je to dost zásadní a očividné.... | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 2394: Třeba u Karla? U čehokoliv nad ráži 150mm včetně je to kurevsky vidět...
"Tak to je už choré..."
brano napsal v č. 2395: Myslíš jako kterou černou barvu? "Ako farebne-patinovaco upravujete vnútro hlavní ?" |
|
|
|
Ako farebne-patinovaco upravujete vnútro hlavní ? | |
|
|
BRUNNER : No podle mě jsou modelovější právě proto, že je to z jednoho kusu. Cena zase není tak hrozná. CMK na tom není zase tak draze. Za těch třeba cca 150-200 Kč mi to stojí. | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 2389:
"A na čo su tie kovové hlavne dobré hoši?"
"leda že su presne gulaté "
Druhý důvod jsou drážky v hlavni... |
|
|
|
BRUNNER : Nevím, ještě jsem s tím pořádně nedělal, ale připadají mi daleko modelovější a odpadá pracné tmelení a upravování klasické plastové hlavně. Ta bývá minimálně ze dvou kusů, ne ? Přijde mi to jako snažší ( ale dražší ) řešení, ovšem má-li někdo "levé" ruce jako já ..... . | |
|
|
Marek napsal v č. 2387: Klasicky odmastit jako cokoliv jiného. U železa platí dvojnásob... "Firma není až tak důležitá. Spíš mě zajímá, jestli se ten povrch té hlavně před barvením musí ještě nějak dodatečně upravovat." |
|
|
|
mato : Firma není až tak důležitá. Spíš mě zajímá, jestli se ten povrch té hlavně před barvením musí ještě nějak dodatečně upravovat. | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 2382: Čo trocháriš! Čo tak 1:24 alebo 1:18? Staval by si ho asi v Sazka aréne... " V mierke 1:32 by som ho dal striekať v autoservise " |
|
|
|
Marek napsal v č. 2384: eduard,elefant?ja nie,moc drahe "hliníkové hlavně " |
|
|
|
Využívá tu někdo z Vás k tvorbě tzv hliníkové hlavně ? | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 2382: a mal by si pekny trojizbovy byt s garazou "V mierke 1:32 " |
|
|
|
ale tusim ze ziskal cenu model fan | |
|
|
Pre Brunnera: www.model-news.com/air/02_72/bv222/bv222.htm www.modelwork.freeserve.co.uk/revell-bv-222/... |
|
|
|
hrdzava m113 |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC