Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
princEugen napsal v č. 2474: "tmelit to je co za vec, to sem nedelal?" to mas tak.vyrobcovia(a hlavne my modelari)sme tiez len ludia a teda pri modelovani sa ti mozu na modely vyskitnut medzery,propadliny a podobne veci ktore treba napravit odporucam ti pred samotnou stavbou investovat do modelarskych casopisov kde sa zoznamis so vsetkymi preblematikami modelarstva.stoja vela ale ak ich uz mas doma tak ich mas dosmrti. |
|
|
|
tmelit to je co za vec, to sem nedelal? | |
|
|
princEugen napsal v č. 2471: "hrozne dlouho schne ta barva, neco nabarvim a ani nemuzu cely abych na to nesah a pak to trva nez to uschne a muzu nabarvit druhou stranu..." alebo si kup akrylove farby mne sa zatial osvedcili |
|
|
|
ja som to tusim robil takto:ono sa to telo sklada z dvoch poliek,medzi ktore das ten kanon.taze daj si dokopy lavu a pravu stranu,nafarby to z vnutornej strany,nafarby kanon a potom miesta dotyku(tam kde budes davat lepidli zacisti brusnym papierom az na plast-ale jemne-chces len zosuchat farbu!!!!)ked to mas cele,sprav si spodok,tusim ze je otecatelny staci len sledovat navod.nafarb hospolu s kompletnym flakom bez prednych pancierov(tie este nepridavaj-zle by sa ti farbyli niektore ine casti ale nafarb ich zvlast) az ked sa ti to vsetko vysusi daj dokopy spodok a telo flaku a prilet panciery(bed sekundakom alebo zase ocisti vzticne plochy)okrem toho nezabudaj priebezne tmelit. | |
|
|
mato; nemas nakej tip jak postupovat, hrozne dlouho schne ta barva, neco nabarvim a ani nemuzu cely abych na to nesah a pak to trva nez to uschne a muzu nabarvit druhou stranu... | |
|
|
www.missing-lynx.com/gallery/dio/rhinedio_sz... 1:72!!!!!!! |
|
|
|
eagle:jo,vo vlacikarstve som bol ale na 1:35 tam ozaj nic nemaju | |
|
|
princEugen napsal v č. 2459: pekny model na zaciatok,len sa neponahlaj. "koupil sme si jen 20mm flak na zkousku abych se naucil" |
|
|
|
Eagle napsal v č. 2465: Tak dík . Jěště ten drát určitě nemusí být měděný, ne? "Něco okolo 75 korun. Myslím že to bylo od poláků. Ale v obchodech pro železniční modeláře toho najdeš... Ale na 1/35 to nebude ono, protože většina věcí je pro vláčkaře v měřítku H0 (1/87) což se 1/72 docela podobá" |
|
|
|
Dobrej nápad s těma vláčkařema. | |
|
|
Něco okolo 75 korun. Myslím že to bylo od poláků. Ale v obchodech pro železniční modeláře toho najdeš... Ale na 1/35 to nebude ono, protože většina věcí je pro vláčkaře v měřítku H0 (1/87) což se 1/72 docela podobá. | |
|
|
Eagle napsal v č. 2463: A kolik stojí to listí? "Kupuju ho ve vláčkařskejch obchodech. Cena je dobrá (stromek mi vychází na 7,50 ve 1/72) a některý listoví se dá použít i k vytváření keřů." |
|
|
|
mato napsal v č. 2448: Kupuju ho ve vláčkařskejch obchodech. Cena je dobrá (stromek mi vychází na 7,50 ve 1/72) a některý listoví se dá použít i k vytváření keřů. "a ako riesis listie?" |
|
|
|
princEugen napsal v č. 2461: "jo, koupil sem 4 barvy, hlavni, tankovou sedou, cernou a hnedo cervenou a este 2 stetce a vecer to du zkusit" Hodně těstí!!! Hlavně to barvy při lepení, já tak zkazil Tigera! |
|
|
|
jo, koupil sem 4 barvy, hlavni, tankovou sedou, cernou a hnedo cervenou a este 2 stetce a vecer to du zkusit | |
|
|
princEugen napsal v č. 2459: Pomohl jsem Ti? "diky" |
|
|
|
diky ne king tigra sem si nekoupil na zacatek je to asi trochu moc, koupil sme si jen 20mm flak na zkousku abych se naucil, ale 1:35 to se mi libi vic tadle velikost |
|
|
|
www.modelari.fun.cz/prevoni_tabulky/FS_vse.htm Snad ti to pomůže... |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 2453: uz som skusal vselico(aj korienky)......dokonca aj vlasy!!!!!nakoniec si asi spravim hromadku z vlasov,koruenkov spagatikov,..... a cele to na to napacam na stromcek z drotikov. "Ked sa ti nepáčia leptané,tak skús naozaj tie korienky..." |
|
|
|
zaciatocnik?co to mas za model?dufam ze si si na zaciatok nekupil 1500 korunoveho tigra.....
princEugen napsal v č. 2454: t o su farby od tamiye,pokecaj si v modelarstve,tam by ti to vsetko mali vysvetlit. "xf10,xf63,64,60.." |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC