Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
A to lepidlo je co? Herkules v jiný tubě... Vypadá i smrdí to jak herkules | |
|
|
mato: Tlak jsem snížit zkusil, ale v té chvíli mi to dělalo kapičky. Ten způsob jak s tím stříkat přechody náhodou neznáš ? | |
|
|
Pištoľka Tamiya HG-S-celokovová jednočinná,kompresor Revell Alfa....skúsenosti malé(ale dobré),pretože som po ich kúpe v podstate prestal modelárčiť.Mám ich ako uloženky pre prípad comebacku... | |
|
|
Mato: najdu a napíšu to sem. Dělá to firma 3-detail, je to v modeláři 7/04. Bohužel na netu ji nemůžu najít. |
|
|
|
Eagle napsal v č. 2513: "Popírá zákon zachování hmoty" skus znizit tlak? kamos ma to iste a dost to chvali,dokonca mi vysvetloval ako sa daju robit prechody
Honza napsal v č. 2514: "jednoduchou fixírku na injekční stříkačku" |
|
|
|
Viděl už někdo v krámě tu jednoduchou fixírku na injekční stříkačku? | |
|
|
mato napsal v č. 2512: Fixírka od revellu. Popírá zákon zachování hmoty. Naliju do toho tolik barvy že bych ten model třikrát natřel a vpolovině stříkání mi dojde. Nelze s ní dělat tenké linky ( nejtenší tak 5 cm . Ale za tu cenu, to stačí. Když se člověk snaží lze s ní udělat hezkou jednobarevnou kamufláž. "Inak ake pistole mate?a ake mate snimi skusenosti?" |
|
|
|
Lavockin napsal v č. 2510: "Ono vlastně všechny dutiny pistole by se měly zakonzervovat kapkou oleje" tiez som si myslel ale jeden predajca mi povedal ze neptreba.Naco?ved pistole su z nehrdzavejuceho materialu a pripadne zadrhele v srubovani su skor problemom zaschnutej farby v zavite.teda ja sa radim radou mojho predajcu a neolejujem ale poriadne vymyvam pistol. Inak ake pistole mate?a ake mate snimi skusenosti? |
|
|
|
Já používám silikonový olej na mého Azteca,ale teď bych asi koupil něco jiného,čím více plastu na pistoli,tím hůře... | |
|
|
Ono vlastně všechny dutiny pistole by se měly zakonzervovat kapkou oleje | |
|
|
curahee napsal v č. 2504: Takže tohle by mohlo stačit??? "Vytáhni trysku,a pistoli prostříkni S6006,totéž udělej i stryskou do doby,než nebude vykazovat zabarvení." |
|
|
|
Nevíte někdo(no, asi nevíte, ale kdyby náhodou), jestli někdo dělá lepty na Mi-2 v 1/72? | |
|
|
preklad miga: www.migproductions.cz/tajpig.htm |
|
|
|
postum ktory radi mig: 1) Base color airbrush 2) Fading the base color with airbrush 3) Filters 4) Washes 5) Soft dry brush (optional) 6) base color CHIPS 7) Rust chips Metal/steel chips 9) Pre-dust areas (airbrush) 10)First layers of dry dust (Pigments+turpentine) 11)Final touch of dust (pigment dry) 12) DRY MUD (optional) 13) Fresh Mud (Optional) 14) Boots marks crew(steps) 15) Painting Tools and details as tail lights. 16) Oil dirt, fuel stains 17) final tuch with pigments. 1 Don't APPLY ANY KIND OF VARNISH, just, don't touch your model and glue it in a base. 19) Open a new Plastic Model Kit BOX anmd smell again the plastic bags. 20) repeat all preview steps in a new model. |
|
|
|
Vytáhni trysku,a pistoli prostříkni S6006,totéž udělej i stryskou do doby,než nebude vykazovat zabarvení. | |
|
|
Curahee: Já používám především email.(humbrol).Stačí když pistoli prostříknu originálním ředidlem,HUMBROL??? | |
|
|
Toho člověka s tím Panterem 1/144 by měli zavřít do cvokárny, a to rychle. | |
|
|
www.network54.com/Forum/message?forumid=1107... alebo dokonca: www.network54.com/Forum/message?forumid=1107... |
|
|
|
Honza napsal v č. 2497: ja moc nemodelujem a pouzivam hlavne akrylaty(na vodovej bazy)taze az tak stetec neopotrebuvavam ale nove stetce si kupujem tak po roku-rok a pol. "Ti zhruba vydrží štětec?" |
|
|
|
Já si kupuji po každém použití nový |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC